Valaki tud jó INTERNTES munkát?
Figyelt kérdés
sziasztok, tudtok olyan internetes munkát ami valóban fizet ? és ingyenes ? már próbáltam egy kettőt de semmi.2013. márc. 9. 19:02
1/9 anonim válasza:
Tudok, de ott dolgozni is kell. Gondolom az úgy már nem pálya.
2/9 A kérdező kommentje:
írjad lelégyszíves (ha van időd) éppen munka nélküli vagyok és szétunom a fejemet, de a pénzért dolgozni kell vagy nem ?
2013. márc. 9. 19:30
3/9 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve gondolom semmilyen értékelhető szakképesítésed nincsen. Így mégis hogy szeretnél ilyen jellegű munkát találni? Rengeteg projektmunkára lehet vadászni az interneten (van olyan honlap ami kimondottan ezzel foglalkozik), de ezekhez mind valamilyen komoly szakterületbeli tudás szükséges.
4/9 A kérdező kommentje:
esetleg 1 ilyen oldalt tudsz linkelni ?
2013. márc. 10. 08:38
6/9 A kérdező kommentje:
hát eladó voltam sok helyen. esetleg olyan hogy gépelés vagy fogalmazás az nem akadály. Szerkesztés se videó,kép, egyéb dokumentumok szerkesztése is könnyedén megy.
2013. márc. 10. 11:18
7/9 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ilyenekre gondoltál-e
2013. márc. 10. 11:19
8/9 anonim válasza:
Magyarán nem értesz semmihez. Így nem tudok segíteni.
9/9 anonim válasza:
A helyesírásod sem az igazi, tehát a gépelés is kilőve. Marad a valódi munka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!