Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterás kismamák, mit tennétek...

Vaterás kismamák, mit tennétek a helyemben? Egy vásárlóm zaklat

Figyelt kérdés

Vett tőlem egy teáskészletet.

Postán küldtem,meg is érkezett rendben,de nehezményezi,hogy a színe sötétebb mint a képeken.

Mondtam,hogy sajnálom,ha gondolja felteszem újra helyette és továbbküldheti,de többet nem tudok felajánlani.vagy visszautalom az árát és küldje vissza,de a postát nem tudom fizetni...

Ezek után folyamatosan hívogat,valahogy kiderítette édesanyám számát,őt is felhívja,zaklatja..

2013. márc. 7. 18:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan,de kaptam tőle 20 negatív értékelést..Ez a vicc kategória
2013. márc. 7. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Linkeld már be a majmot.
2013. márc. 7. 21:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel priviben átküldöm
2013. márc. 7. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Történt valami tegnap óta? Priviben érdekelne, ki ez a jóképességű...

Nekem is volt már egy "vicces" esetem - bár ez meg sem közelíti a Tiédet...- vettem valamit, nem azt küldte, plusz egy hónapot vártam rá, leértékeltem negatívan, majd kaptam egy bosszúnegatívot... Reklamáltam a vateránál, törölték a negatívomat. Eltelt vagy két hónap, erre rámírt, hogy fizet 300Ft-ot, ha leveszem a negatívját...

Hát azt hittem a röhögéstől dobok egy hátast! Bocs az offért, de látod, vannak elmeháborodottak mindenhol

2013. márc. 8. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles visszavásárolni.

Amúgy garanciát vállaltál a hirdetésben? Ha nem, akkor tekintsd tárgytalannak az üzenetét. Amúgy vaterán tudod tiltani mint vásárlót/felhasználót. Max ha újra regisztrál akkor tiltanod kell azt is.

2013. márc. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!