Manapság miért nézik elmebetegnek azokat akik egyáltalán nem vágynak semmilyen karrierre sem?
Ez azért erősen múlik azon is, hogy van-e bármilyen melója az illetőnek. Ha van és úgy nem vágyik nagyobb karrierre, akkor nem hiszem hogy le kellene nézni. Elégedett és pont.
De ha semmi melója, jövedelme és nem is vágyik semmire, akkor az erősen megvetendő szerintem.
Inkább csak céltudatlannak tűnnek és az nem érdekes ember főleg a nőknek nem akiknek igenis fontos,hogy a FÉRFI céltudatos,sikeres legyen.
Inkább erről van szó,meghogy lusta,és nem fog 5-ről a 6-ra jutni tehát 20 év múlva is csak el lesz a langyos vízben amiből nem igen fogja tudni például partnerét elvinni ide oda nyaralni,nem fog tudni tovább fejlődni,egyszerű szürke ember marad akiben nincs semmi izgalom semmi életcél,csak el van mint légykaka a falon.
Én azt mondom,hogy egy FÉRFI igenis törekedjen a karrierjére.
Én nem tudom elképzelni,hogy az embereknek jó ott ahol vannak,hogy spórolnia kell,nincsenen ilyen nagypartik,utazgatás,nem tudom elhinni,hogy az embereknek elég ami van.
Inkább csak lustaságot tükröz a dolog,nem hajlandó tenni az előre haladásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!