PayPal számlára tudok úgy pénzt küldeni, hogy nem egy bankszámláról utalom át, hanem bemegyek a bankba, és készpénzzel kifizetem az összeget, és ők "ráteszik" a PayPal számlámra?
3/3:
A Paypal úgy tudom tiltotta a készpénzbefizetést. Nem véletlen, hogy a Paypal saját oldalán mindenhol a számla feltöltésnél az utalást említi, a készpénzes befizetést sehol sem írja le hogyan kell.
Én nem javasolnám a készpénzes befizetést, mert még ha a bankfiókban lehetne is befizetni, ha valami gond lenne a befizetéssel, véletlenül elírsz valamit, egy kódot, bármi gond lenne, ami miatt a Paypal nem tudná azonosítani, hogy te fizetted be, akkor azt az összeget a paypal megpróbálja visszaküldeni annak, aki fizet. Ha készpénzben fizetted be amit vissza akarnak adni, nincs lehetőség a visszautalásra, a pénz elveszett. Hogyan értesülsz róla, hogy vissza szeretnék neked adni? Sehogy. Ha utalsz, akkor az esetleges visszautalás is egyértelmű, mert az utalásnál megvan az eredeti indító számlaszám ahová visszamegy a lóvé.
Egy belföldi forint utalás egyszerűbb is, nem kell bemenni bankfiókba, és nem is drága.
1. válaszoló vagyok. Bevallom, rosszul tudtam, a 3. válaszolónak igaza van. Unicreditestől kérdeztem meg, készpénzt lehet pénztárban befizetni bármelyik Unicredit bankfiókban.
Viszont a 4. válaszoló véleményét is osztom. Ha Paypalnál valami gond van a befizetéssel, megpróbálják "visszautalni". No de ha pénztári befizetés volt, akkor a bank nem tudja kinek visszautalni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!