Ebben a pozícióban szeretnék dolgozni,de nincs tapasztalatom, és szeretnék róla megtudni néhány infot.Mit kell csinálni pontosan.Azt tudom, hogy kimenő hívásokat kell intézni bizonyos témákon belül.Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne, nagyon szeretném a munkát, holnap lesz meghallgatás!Bármilyen info jó!
köszönöm!
2009. szept. 11. 09:36
1/8 anonim válasza:
Fel kell hívnod naponta néhány(száz) telefonszámot egy adatbázisból és megpróbálni eladni valamilyen terméket vagy szolgáltatást.
2009. szept. 11. 09:43
2/8 A kérdező kommentje:
Értem.És az eladások után kapok pénzt, vagy van valami fix?
Meg miért kell hozzá Excel, Word használat?oda kell bevinni az infokat?
2009. szept. 11. 09:59
3/8 anonim válasza:
Szerintem ahogy az első válaszadó írja az igaz, + még van olyan is ahol hívásokat kell fogadni. Ahol Te kezdeményezel hívásokat, cégfüggő, de ott jutalékot is kapsz. A számítógéppel kapcsolatosan kérdéseden viszont csodálkozok, anélkül már semmit se lehet szinte csinálni.
2009. szept. 11. 10:28
4/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Nem tudom pontosan melyik cég hogyan és miért fizet, cégenként más lehet. Erről nem árt beszélgetni az interjún. Azt szinte biztosra veheted, hogy valamennyire számítógépen is kell majd dolgozni, mert ha megvesznek valamit, vagy tájékoztatót kérnek, akkor azt rögzíteni kell, esetleg el is küldeni. A megrendelést szintén fel kell venni, ami általában számítógépes feladat. Az szintén cégenként változó, hogy pontosan hogyan csinálod, valószinűleg betanítanak kezdéskor.
2009. szept. 11. 11:28
5/8 A kérdező kommentje:
igazából ez itthoni munka és skype-on kell végezni, szóval ezért nem tudom hogy lesz....remélem valóságos.
2009. szept. 12. 10:06
6/8 anonim válasza:
skypos otthoni munka? látom már elég régen írtad ki ezt a kérdést... és is amugy ilyen munkakörbe dolgoztam , csak én bejártam és nem itthon végeztem.. mi lett belőle ? valóságos volt vagy humbuk ?
2010. máj. 3. 10:21
7/8 A kérdező kommentje:
nem lett belőle semmi, mert fehívtam a nőt, aki eléggé bunkó volt, az sem tetszett neki, hogy nincs tapasztalatom ilyen téren, bár ez nem volt eőfeltétel.Aztán felgmán azt mondta, hogy ha akarom kezdeni, akkor ekkor meg ekkor hívjam a skype címén, amit elhadart, aztán letette.Nem erőltettem a dolgot, nem volt szimpi, és nem akartam hogy átvágjanak...
2010. máj. 3. 13:14
8/8 A kérdező kommentje:
de amúgy tök idegesítő, mert utána voltam egy állásinterjún, rendes "beülős" operációs munka miatt, azt mondták visszahívnak, na azóta is hívnak....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!