Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nekem, mint telefonos operátor...

Nekem, mint telefonos operátornak, lehet bármilyen büntetésem, hátrányom egy pereskedő ügyfél miatt?

Figyelt kérdés
Egy telemarketinges cégnél dolgozom, egy mindenki által ismert - |\/|ester kiadó- kft megbízásából telefonálok többnyire, tudom, hogy gonosznak kell lenni, meg hazudni kell, de nem érdekel ez, úgy fogom fel, hogy ezzel keresem a pénzem, az érzelmeimet otthon hagyom, amíg dolgozom, és remekül megvagyok vele, a lényeg, hogy a beszélgetések rögzítve vannak. Ha hibázok, és egy öntudatos vásárló, aki annyira nem öntudatos, hegy ne vegye meg ezt a sz@rt, de annyira igen, hogy pereskedjen, perel, és ez esetleg elindít valami komolyabb ügyet, abból lehet hátrányom, előállíthatnak, stb?
2010. okt. 3. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Mi miatt indítana pert? Olyan hangnemben beszéltél? Becsületsértés?

Csak azért mert rendelt egy olyan dolgot, amire nincs szüksége, azért nem te vagy a hibás.

Nem tartottál fegyvert a fejéhez, hogy ha nem rendeli meg a cuccot, akkor az életével fizet.

A gyenge jellemű ember így jár. Én minden ilyen telefonos felkeresést vissza tudok utasítani.

2010. okt. 3. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet. A nyilatkozataiért, cselekedeteiért mindenki felelősséggel tartozik, tegye ezt szóban, írásban, vagy bármilyen más módon.

A hátrány attól függ, mit csinálsz: ha pl. átvered és ezzel kárt okozol, akkor csalásért jelenthet fel, ha állandóan hívogatod, akkor zaklatásért, ha sértegeted, akkor becsületsértésért, és a többi.

Persze ha semmi olyat nem csinálsz, ami törvénybe ütközik, akkor nem lehet semmi bajod a dologból. De ha mégis, nem takarózhatsz azzal, hogy a céget tessék elővenni. Nem a cég mondta a dolgokat, hanem te.

2010. okt. 3. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm a választ, megnyugtató.

Második: Egy scriptet kell szinte felolvasni. Amit mondok, azt nem én találom ki. Sértegetésről szó sincs. Lehet, hogy csalásban veszek részt, de akkor én is egy rászedett ember vagyok, amiért szintén a cég a felelős.

2010. okt. 3. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Azért mert a Mester kiadó termékei drágák és nem sokat érnek, az nem jelenti azt, hogy csalás.
2010. okt. 3. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kéne hazudnod, hiszem valótlanságot nem állíthatsz. Dolgoztam már hasonló cégnél, ott azt mondták hazudni nem lehet, mert a hangfelvétel miatt ha kiderül valami félrevezetés, akkor az ügyfél simán perelhet és neki lesz igaza. Akkor?
2010. okt. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!