Ti bemennétek így próbanapra? Mi a véleményetek?
Sziasztok! Sajnos nem rég munkanélküli lettem.
Az egyik cég, akikhez beküldtem az önéletrajzomat, behívott állásinterjúra, ahol elmondták, hogy 3 próbanapot kell menni, de nem fizetik ki, csak ha úgy döntenek, hogy felvesznek. Már ez eleve gyanús volt, de révén, hogy kell a munka, belementem, tegnap voltam először. Még csak megfigyeltem, hogy ki mit és hogyan csinál, a tényleges munka ma és holnap lesz. Azonban ma láttam az egyik hirdetési oldalon, hogy ma (!) feltették megint az álláshirdetést...
Ti bemennétek így a harmadik napra. Nyilván ma már nem fogom lemondani. :/
25/L Bp.
Sziasztok!
Igen, felvettek volna. :) Viszont olyan kevés fizetésért, hogy munkanélkülivel többet kapok! :/ Vissza kellett utasítanom.
Na megmondtam. :) :)
Eleve olyan helyzetet teremtett, hogy még véletlenül se kelljen felveni. Talált egy balekot. Minden hétre behív kettőt és meg van az éves munakerőszükség.
Máskülönben kiváncsi lennék mennyi lehetett az az összeg tekintve, hogy a munkanélküli max. (!!!!!) 60000 Ft.
Egyáltalán milyen munka volt?
UI.: Ha gondolod tedd ki ide, hogy nehogy mások is porul járjanak:
"cheeky_bugger válasza:
téged átb***tak
már bocs"
akkor most mindenkit megkérnék, aki olvassa ezt a k***a oldalt, hogy ne legyetek már teljesen síkhülyék!
1. NINCS próbanap, főleg nem ingyért
2. NEM dolgozunk szerződés nélkül egy percet sem!
3. NEM fizetünk munkaközvetítőknek, száz forintot sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!