Kukoricacímerezéssel milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
2008. jún. 7. 13:24
1/6 anonim válasza:
Rettenetes...!35 fok,csörtetsz a kukoricásban,a levelek borotvaélesek-de legalábbis durva felületűek-összekaristolják az izzadt bőröd,amire ráragad a por és a virág pollenje-ezért kell címerezni,hogy ne legyen virág a kukoricán,értsd;le kell szakítani-és írtózatosan viszket a bőröd,még napok multán is...Én egyszer csináltam,megfogadtam,soha többet!!!_Minden elismerésem a földművelőké!!!!
2/6 anonim válasza:
Én lány vagyok. Amikor először mentem diákszövetkezethez, nem tudtak munkát adni csak címerezést, de mondták nem ajánlják, nehogy károsuljon a testi és lelki épségem:) Végül nem mentem, és a tapasztalatakból ítélve nem is bánom.
3/6 anonim válasza:
Én ellenpélda vagyok, gimiben minden nyáron mentem a sulival címerezni, hatalmas buli volt!!! És még pénzt is kerestünk közben. Persze vannak kellemetlen részei, ahogy előttem írták, de nyár van, barátokkal, haverokkal vagy, és szerintem életre szóló élmény lehet.
4/6 anonim válasza:
Két éve voltam (lány vagyok)címerezni és nagyon jó volt. A társaság nagyon jó volt. Az idő is nekünk kedvezett és még pénzt is kerestünk. Ahogy leírták már vannak kellemetlen részei a feladatnak, de tűrhető.
5/6 anonim válasza:
Én most megyek. Tanács: hosszú ujjú nadrág és felső, kesztyű és sapka mindenképpen legyen nálad, hátitáskádban 4 l víz. Én így csinálom, kicsit melegem van, de inkább izzadjak mintsem szétvágjon a levele.
6/6 anonim válasza:
Én szeretem :D Jó, mocsok meleg van, vág a tetves kukoricalevél, koszos és izzadt leszel, ezt aláírom. De én akkor is szeretem csinálni :))) Buli az egész :) A csapatban rajtam kívül még egy darab lány van, mindenki más fiú, plusz hozzá még az, hogy én jó öt évvel idősebb is vagyok a többieknél, de így is marhára élvezem, jól elpoénkodunk, meg jó érzés kicsit suttyóskodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!