Hogy megy Ebay-en a vásárlás?
Figyelt kérdés
Egy Paypal számlát nyitok majd. Mivel nálam a magyar oldalon is majdnem minden angolul van, és én nem beszélek angolul (max pár szót) így nem igazán igazodok ki pár dolgon.
Például: a termékek ára alatt ott van a postai költség. Ez a költség termékenként él, vagy ha többet rendelek, egy pontos ára lesz. Pl.: rendelek egy pólót, 2000Ft a postai költség, és ha 5 pólót rendelek, akkor 5x 2000Ft lesz vagy akkor más árban olcsóbban mozog ez?
A fizetés hogy megy pontosan?
És ha nem kapom meg a termékeket, mit kell csinálnom?
Bocsánat a sok buta kérésemért, de még sosem rendeltem neten, és találtam most sok jó olcsóbb dolgot, így ki akarom próbálni.
Előre köszönöm a válaszokat!:)
2013. febr. 22. 14:09
1/1 anonim válasza:
Csinálsz egy paypal számlát, azt összekötöd az eBay felhasználóddal, általában nem sok kedvezményt adnak több rendelése esetén, eladótól függ, ezt vele kell megbeszélni, ha megkapod a terméket értékelned az eladót eBay-en. Esetleg ha valami nem stimmel a termékkel, szintén az eladóval kell felvenned a kapcsolatot, és ő intézi (kártérítés, új termék küldése). Naggyából ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!