Szerintetek hogy járok jobban, ha fegyelmivel kirúgnak, vagy ha munkavállalói felmondással élek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy melyik variációnál hogyan kapok munkanélküli segélyt, ilyesmi. Ki akarnak piszkálni a munkahelyemen, ezért kérdezem. Lehet, hogy jobban járok, ha én mondok fel!2013. febr. 22. 13:53
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom ,hogy közös megegyezéssel jár a munkanélküli egyből.
2/5 anonim válasza:
szerintem csak a ciánkapszula segíthet
3/5 anonim válasza:
2. hülyeséget beszél, mondj fel
4/5 anonim válasza:
fel ne mondj ombre!
A rendkívülit rohadtul meg kell indokolni. Ha meg munkáltatói rendes lesz, akkor jár a végkielégítés, a felmondási időre fizetett bér, meg még pereld is be őket méltánytalanság miatt.
ÉS ALÁ NE ÍRJ SEMMIT! SEMMIT!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, és azt is, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Sokat jelentett! Fegyelmivel akarnak kirúgni engem, és nemrég adtak már egy fegyelmit kitalált alapokkal, amiből az lett, hogy a fegyelmi bizottság jelentése alapján a főnökeimet tolták le, én meg kaptam egy ejnye-bejnyét. Azt is csak azért, hogy ne lőjenek azonnali hatállyal főbe a főnökeim, hogy békén hagyjanak. Szóval köszönöm, a ciánon nevettem egy jót, a többi válasz pedig erőt adott! Sziasztok :)
2013. febr. 22. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!