Tudtok internetes munkát ami fizet és aki már próbáltais?
Aki tud az csinálja is és nem gyárt magának konkurenciát.
Aki tud az ért is valamihez. (nyelv, programozás, tanácsadás szakmán belül)
Tudok kettőt ajánlani. Az egyikhez kell egy kis angol nyelvtudás, a másikhoz nem, ahhoz csak türelem mert adatokat kell gyűjteni, gépelni. Megkaptam az első fizum, ezért merem ajánlani. Nem fogsz belőle meggazdagodni, de havi 20-30 ezret megkereshetsz, ha sok időd van, akár többet is. Ha érdekel, írj privit és küldöm a részleteket.
3-as válaszoló: aki interneten dolgozik, nem gyárt magának konkurenciát, de én is sokat kerestem, amíg találtam valamit. Hátrányom nincs belőle, ha másnak is ajánlom, mert attól a saját munkám még megmarad, akkor miért ne segíthetnék másnak. :)
11:59
már hogy ne gyártana?! Ha én árulok 1 terméket, és beszervezek magam alá 1 embert ki ugyancsak azt a terméket kezd el árulni ugyan azokon az oldalakon ahol én akkor mondhatni "ellopja" az én vevőimet. Magyarul a konkurenciám lesz.
Főleg ha én vagyok Magyarországi képviselet egyedül, és csak nálam lehet azt a terméket kapni majd hirtelen megjelenik még 1 ember kinél lehet az az én konkurenciám lesz.
Társkereső oldalakból is van millió +1 és mindegyik a másik konkurenciája.
Van egy olyan érzésem hogy régebb óta vagyok a területen mint te!
Lehetséges, hogy igazad van, vagy régebb óta vagy a területen mint én. Szerintem viszont vannak olyan munkák, amelyeknél nem gyártasz konkurenciát és itt most nem a forgalmazásra gondolok. Egyébként ilyen alapon az MLM rendszerek se működnének, mert azokban is mindenki ugyanazt árulja. Ha egy cégnek pl. munkaerőre van szüksége, legyen az fordítás, vagy egyéb, akkor nem fog egy alkalmazottat a nap 24-órájában dolgoztatni, ha sok a megrendelése, hanem keres még néhány emberkét aki nekidolgozik.
Na de szerintem ne vitázzunk ezen, mindkettőnknek meg van a saját véleménye és ez így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!