Mi a szakmád? Megtudsz a fizetésedből adni sok mindent a családodnak?
9-es hidd el tudom jól, hogy miről beszélsz. Nem 2 napja tervezem már, hogy kimenjek külföldre. Ismerősöm kint él, oda megyek én is. Mindent elmondott, hogy mennek ott a dolgok. Én egy percig nem gondolom azt, hogy ott nem kell dolgozni, az is igaz, hogy a szállás drágább mint itthon.
Viszont az élelmiszer pl egyáltalán nem drágább.
Ezenkívül nyilván nem az első kinti munkámtól várom a csodát. Először annak is örülni fogok ha egy szál magam el tudom kint tartani. Itthon sajnos egy szál magam sem tudom eltartania fizetésemből. Az emberek nem azért akarnak külföldre menni, mert nem akarnak dolgoz, hanem azért mert itthon hiába dolgoznak, semmi eredményét nem látják. Nem gazdagságot keresek, hanem nyugodt életet.
Légiforgalmi irányító vagyok, nagyon jól keresek.
Szerintem senki nem szenved hiányt semmiben. A gyerekek a legjobb iskolákba járnak, asszonypajtinak saját autója van, évente 2x-3x nyaralunk.
Egyébként most van felvétel, igaz kutya nehéz, de ha sikerül garantált a siker és a pénz és akkor megadhatsz mindent a családodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!