Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hülye kérdés Vaterásval...

Hülye kérdés Vaterásval kapcsolatban, fontos, ilyenkor mivan?

Figyelt kérdés
Vaterán amikor lejár magától az aukció és azt írja hogy a termék sikeresen elkel, de nagyon kevés az összeg ezért újraindítom de közben meg írja a vevő a címét és örül hogy elviheti, de ÉN NEM AKAROM ENNYIÉRT eladni akkor mivan?
2013. febr. 12. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Akkor mért annyiért raktad fel? Ha nem adod el neki, jól lepontoz, aztán ha sok mínusz gyűlt össze, a kutya sem fog vásárolni semmit tőled. Amúgy meg a vevő megteheti, hogy jelet a vaterának.
2013. febr. 12. 21:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem adtam meg árat!! Vártam hogy licitáljanak, de olyan kevés gyűlt össze végül hogy újraindítottam, de ez meg már írt hogy venné meg, nem ehet egyszerűen mondani hogy ennyiért még nem adom el, miért?
2013. febr. 12. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Hiba volt licitre feltenni, de most már mindegy. Megteheted, hogy nem adod el neki, de akkor számíts arra, hogy lepontoz. Többet nem tehetsz.
2013. febr. 12. 21:36
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Ilyenkor köteles vagy neki annyiért eladni!!! Ez világosan le van írva a szabályzatban, a PTK szerint is kötelességed.

Az a te hülyeséged, hogy ilyen olcsón kelt el, nem tudsz mit csinálni.

2013. febr. 12. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Lejárt az aukció, övé a legmagasabb licit, tehát oda kell neki adnod. Van is talán vmi ilyen a szabályzatban, hogy akár jogi útra is terelhető, viszont egy száz forintos tétellel nem hinném, hogy bárki bíróságra menne. De hogy negatívot kapsz egy elég cifra értékeléssel, az valószínű.
2013. febr. 12. 21:39
 6/13 A kérdező kommentje:
De akkor mi az hogy újra lehet indítani?
2013. febr. 12. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne lehetne? Ez a funkció akkor hasznos, ha több ugyanolyan terméked van. De neked ezek szerint nincs, tehát hülyeség volt újraindítanod.

Amúgy azt viszont nem értem, hogy mielőtt elkezdesz vaterázni, miért nem olvasod el a szabályzatot, meg miért nem nézel utána a dolgoknak?

2013. febr. 12. 21:45
 8/13 A kérdező kommentje:
ELADOTT TERMÉKEK ÚJRAINDÍTÁSA?
2013. febr. 12. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Olyan esetben újra lehet indítani, ha a vevő meggondolja magát és mégsem kell neki a termék. De a te esetedben nem így történt.
2013. febr. 12. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

ELADOTT TERMÉKEK ÚJRAINDÍTÁSA?

Mi a baj vele? Nem értem. Igen, van ilyen lehetőség, de te indokolatlanul használtad. Ezt akkor érdemes használni, ha több ugyanolyan dolgod van, vagy ha a vevő nem vette át a terméket.

De nálad jelentkezett érte a vevő, és gondolom nincs több ilyen dolgod, tehát indokolatlanul használtad. Ez nem a Vatera hibája, hanem a tied.

Miért nem vagy képes előbb elolvasni a felhasználási feltételeket és a szabályzatot ?! Sok gondtól óvod meg magad és a másik felet is.

2013. febr. 12. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!