Hogy legyek olyan mint egy drogos?
Nem akarok drogos lenni!
Csak azt a célorientált látásmódot szeretném elsajátítani mint ami a keményebb drogosoknál megfigyelhető.
Napi több pénzt is képes megkeresni mint egy rendes állással rendelkező személy. És minden nap csak ez hajtja, hogy legyen meg a napi adag.
Ha ezek az emberek minden nap félre raknák a felét már milliomosok lennének.
Vállalj el mindenféle munkát, ami lehetőleg minél több pénzt ad.
Gondolom ennyi az egész, nem válogatnak.
A drogos az öl a pénzért mivel neki pénz= DROG.
Nézd meg a videót és rájössz a srác azért betör, hogy heroinja legyen. Te is képes lennél ilyesmire?
http://www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5Jk8
Fújj ezek nem emberek amúgy.
Ebben van valami amit írtok. De ők tényleg nem válogatnak.
Ha egy ember tényleg áttérne ilyen szegényes körülményekre akkor lehetne elég sokat spórolni.
Láttam már ezt a videót. Érdekes. De amit mondanak az elején az tényleg így van, egyik ismerősöm mondta, hogy gondoljak arra a amikor a legboldogabb voltam. És ezt szorozzam meg kb 100-al. Kb ilyen érzés lehet.
Ha már 10x olyan boldogságot át tudnék érni már az is elég nagy élmény lehet. De ez a 100x -os. Nem csoda, hogy sok ember függője lesz.
Szerintem emberek ők, csak nagyon torzul sok emberi tulajdonságuk.
Videón láttam egy orosz drognak a hatását, pontosan a "krokodilnak". Azért hívják így mert egy idő után elkezd bomlani az ember húsa a csontról. És hiába látja tisztán, a csontját, akkor is folytatja tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!