Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kapnom kellett volna még...

Kapnom kellett volna még segélyt ebben a hónapban?

Figyelt kérdés
Most vizsgálták felül a kérelmemet,de nem tudtam 30 nap munkaviszonyt felmutatni,és ezért tisztában vagyok vele,hogy el fogják utasítani.A határozatot nem kaptam még meg,de már azt mondták ma,mikor bementem,hogy nekem már nem jár.A Nem értem,azt hittem,hogy most még kapok.Akkor hogy is van ez?

2013. febr. 4. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:
miután utólag folyósítják mindig az előző havi támogatást, ezért amikor elutasítottak, még kapnod kellett volna, de könnyű utánanézned, a határozatodban - amiben megítélték a támogatást -, benne van, hogy mely naptól ítélték meg neked, és ahhoz képest számolj egy évet, addig jár, ha nem tudod igazolni a 30 napot időben.... hogy mikor folyósítanak konkrétan, az csak technikai kérdés, a lényeg az a nap, amelytől kezdődően a jogosultságodat megállapították.
2013. márc. 23. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!