Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találok egy brókert, aki...

Hol találok egy brókert, aki hajlandó foglalkozni a pénzügyeimmel?

Figyelt kérdés
Tőzsdézni szeretnék, viszont nem tudok kereskedni és nincs is most időm megtanulni. Az érdekelne, hogy hol találhatnék egy megbízható brókert, aki helyettem kereskedik?

2013. febr. 4. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden befektetési alapnál vannak brókerek.

Attól függ mekkora pénzzel szállsz be, személyi bankárt is kaphatsz bármelyik banknál...

2013. febr. 4. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
És akkor ők kereskednek nekem pl. devizával, vagy akár részvényekkel? Mondjuk az OTP-nél van számlám.
2013. febr. 4. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem olyan szinten, mintha pl. Metatrader programokat használnál, de igen. Nekem is van olyan bef. alapban pénzem, amikbe pl. neves cégek részvényei is vannak.amiket ugyanúgy tudnék adni-venni percenként is, a programmal, amit használok, de én még elég kezdő vagyok ebben, így csak kisebb részt kockázatok, a nagyobb hányad bef. alapban és devizában van.

Ezeknek a lényege, hogy széles portfolioval dolgoznak, egy-két konstrukciónál előre meg is határozzák, hogy mennyi kamatot vállalnak, azaz mennyivel többet fogsz kapni a tőkén felül, ha oda adod nekik ebbe a pénzed.

A másik pl. otp-nél kérhetsz saját bankárt, aki intézi neked a kötéseket, de ahhoz előtte egyeztetned kell vele. És alapból fel kell mérjen Téged kockázatvállalás szempontjából, mert a PSZÁF nem engedi, hogy "rád tukmáljanak" magas kockázatú papírokat, ha nincs hozzá affinitásod.. Ha nincs ötleted, elmondja, hogy miben látna rációt. Ez jellemzően milliós tételeknél van.

2013. febr. 4. 16:01
 4/4 smekker válasza:
megtaláltad...
2013. ápr. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!