Fotózással szeretnék majd foglalkozni, de szeretnék már gyakorolni, hol keressek modelleket?
Figyelt kérdés
az ismerőseim körében már körbe kérdeztem,de senki nem akar nekem modellkedni,illetve egy lány fog,de szeretnék minél több emberrel "dolgozni"
tudom,hogy vannak olyan modell cégek ahol kiküldenek lányokat,de az drága :S
20/L
2012. dec. 16. 17:17
1/10 A kérdező kommentje:
facebookon írtam ki és azon az egy lányon kivül senki sem írt :S
2012. dec. 16. 17:18
2/10 A kérdező kommentje:
felszerelésem meg van hozzá, illetve egy kevéske tapasztalatom is van,azért is szeretnék gyakorolni,mert kicsi a tudásom e téren :)
2012. dec. 16. 17:27
3/10 anonim válasza:
Itt rengeteg lány van a szépség és divat ktegóriában aki modellkedne. Keress egyet és egyezzetek me, hoy Ő kap portfóliót, te meg fotózhatod. Mindenki jól jár.
4/10 A kérdező kommentje:
oké,köszi a tippet akkor kiírok egy kérdést :)
2012. dec. 16. 19:07
5/10 anonim válasza:
Vagy adhatsz fel ilyen hirdetést apródon, jófogáson stb. Vagy szépségszalonokban érdeklődj, ott is tuti akad jelentkező.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó,írok neki :D
2012. dec. 16. 19:55
8/10 A kérdező kommentje:
a szépség és divatba ki írtam a kérdést és törölték,hogy ez nem fórum stb :S
hát akkor teszek fel hirdetéseket
2012. dec. 16. 20:00
9/10 anonim válasza:
Talán nem szeret senki ingyen dolgozni...Drága...Basszus,a közértbe a kaja is drága!
10/10 anonim válasza:
Szia, engem érdekel a dolog. Ha gondolod írj privit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!