15 éves vagyok, de szeretnék komolyabban foglalkozni a fotózással. Nemsokára tudnék venni egy profi gépet, de technikai téren nincs tapasztalatom, de mindenképp Nikont szeretnék. Mit ajánlotok?
A helyedben megpróbálnék bemenni egy szaküzletbe, ahol van hozzáértő eladó. Gyűjtsd össze és mondd el neki, mire használnád a géped, mit tartasz fontosnak, milyen adatokban vagy biztos [pl. közeli, makróképeket készítenél színesen, esetleg naplementéket, vagy nagyon gyorsan akarsz elkapni pillanatokat sporteseményen, stb.]. Kérj árajánlatot, árlistát, leírásokat! :) Csak bátran.
Esetleg felhívhatod magát a Nikont, vagy ha pesti vagy, elmehetsz hozzájuk érdeklődni, hogy segítsenek neked.
Én is pont 15 éves vagyok, és én féleéve kaptam egy fél profi gépet, Nikon D90 nagyon szeretem nagyon szép képeket csinál. én tudom neked ezt ajnlani, vagy ami még mostanság tetszik, az a D3000. Ha tényleg tetszik a fotózás megéri megvenni, bár az enyémnek a tökre pont most ment tönkre, és tiszta ideg vagyok, még így is a Nikonra szavazok! :D
Amúgy az előttem szólónak igaza van, menj be egy boltba, ott kérdezd meg az eladótól, de sajnos nem tud mindenki segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!