Kaphatok úgy állást ha pénzt ajánlok az interjúztatónak?
Ez egy érdekes gondolat.
Attól függ.
Kis cégnél, ahol nagy eséllyel a főnök interjúztat ott értelem szerűen ennek az esélye nulla.
Nagy cégnél, ahol ey HR-es dönt ott még el is tudom képzelni, hogyha amúgy megfelelnél akkor összejöhet.
Értsd meg a logikát:
Az interjúztató a cégért dolgozik. Csak akkor vesz fel, ha azt látja, hogy hasznot termelsz a cégnek. Hiába adsz neki 50 ezret, ha ő azt látja, hogy már az első három hónapban inkább egy másik interjúztatott kellene felvenni, mert vele 100 ezerrel jobban járna a cég.
A hr-est érdekli a cég sorsa?
Amúgy én is értek hozzá, nemhiába hívnak be interjúra.. meg tudom h értek hozzá max nem tudom úgy előadni magam vagy a másik fizeti le a hr-est, nemtudom mi lehet pontosan az oka, de tenni kell vmit ha munkát akarok :)
Tudnod kell, hogy nem a HR-es fog egyedül dönteni, de amúgy is felelős a döntéséért, így eszedbe ne jusson korrumpálni, mert éppen azt fogja mutatni, hogy "ez a hülye annyira sem tartja magát, hogy felvegyem/továbbjuttassam"
Ha meg a majdani főnököd interjúztat vagy akár maga a cégvezető, akkor a fentiek pláne érvényesek...
Madách is megmondta: Küzdj és bízva bízz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!