Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit tehetek? Sos!

Most mit tehetek? Sos!

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve,mert a T-mobil felé internet tartozásom van ami nagyon sok lett.

117ezer forint.Anno mikor elkezdtem akciós volt.Egy idő után nem volt munkahelyem és 1 hónapot nem tudtam befizetni,és természetesen jött is a papír,hogy rátettek 2ezer ft valamit,plusz amivel tartozom,és fizessem ki..Már sok ideje hogy nincs munkahelyem és egyedülálló anyaként nem tudom ezt kifizetni,főleg hogy most jött ez a nagy számla,valami végrehajtói papír,hogy vagy kifizetem a 117ezer forintot vagy jönnek végrehajtani.

A semmiből nem tudom odaadni.Mit tehetek?Valakinek esetleg tapasztalata?

A vérnyomásom a plafonon van!Teljesen ki vagyok emiatt!

Mit tegyek???

2013. jan. 31. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

nyilván azért volt akciós mert hűséget írtál alá, előre kell gondolkodni.. de utólag persze már nincs értelme agyalni.

sok mindent nem tehetsz. próbálhatsz részletfizetést kérni, bár ha már végrehajtás alatt van, akkor valszeg nem állnak szóba veled.

nyilván menni fog a végrehajtó és viszi a cuccaid 117.000 Ft értékben.

de beszélhetsz a végrehajtóval is, ő is adhat részletfizetésre engedélyt, azaz vele is meg lehet állapodni, de csak akkor, ha hajlandóságot lát arra, hogy fizetni akarsz.

2013. jan. 31. 13:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha felhívom és részletfizetést kérek a végrehajtótól,akkor biztos vagy lehet hogy megkapom?Nekem amúgy nincs semmi a nevemen.Nem szeretném hogy lakáshoz jöjjenek foglalni valamit!Inkább részletfizetést szeretnék,de azt mindenképpen.Hogyan érhetném ezt el?
2013. jan. 31. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Van rá esély. A végrehajtónak is az a célja, hogy kifizessed neki a tartozást, mert ő is akkor kapja meg a pénzét tudtommal.

Nincs semmi ingóságod? Se TV-d, se számítógéped stb?

Ha szüleid házában laksz, akkor talán meg tudod úszni úgy, hogy azt kamuzod, hogy minden az övé.

Bár itt az emberek két csoportra oszlanak véleményben.

Az egyik szerint a végrehajtó vihet mindent amiről nem tudja igazolni a tulajdonosa pl számlával, hogy az nem a tied.

A másik csoport szerint erre nincs szükség, mert amiről nem állapítható meg biztosra, hogy a tied, azt nem vihetik.

Erről nincs tapasztalatom.

De ha védve is lennének az ingóságaid, azonnal rád fognak szállni amint lesz tulajdonod hivatalosan, pl lakás, autó, fizetés. Persze lehet trükközni, hogy mindent a gyerek nevére veszel és így használod ki őt, azon kívül, hogy gusztustalan mellé még eléggé fos életet is hoz.

Próbálj megegyezni a végrehajtóval, 100e nem orbitális adósság, ebből még van kiút, utána szabad vagy ha ki tudtad fizetni.

2013. jan. 31. 13:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen ki szeretném fizetni de csak részletre tudom.

Nekem a nevemen még egy Tv sincs,ez így igaz.Semmim sincs,és tényleg az anyukámnál lakok a fiammal.Kedves eddigi válaszolók,azért egy kis reményt adtatok nekem,és kedvességet is!Remélem úgy lesz ahogyan az útóbbi hozzászóló írta!Köszönöm!

2013. jan. 31. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:

akkor vedd fel a kapcsolatot a végrehajtóval, és nem sírni meg könyörögni kell a telefonban, hanem megmondani neki, hogy nincs semmi ingóságod, viszont rendezni akarod a tartozást mindenképpen. mond meg, hogy szeretnél megállapodni részletfizetésben.

az esély meg van persze, hogy elutasítás lesz, de majd kiderül.

2013. jan. 31. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
ki küldte az utolsó levelet? Már azért érdekel, hogy milyen szakaszban van a dolog. Bírósági végrehajtó?
2013. jan. 31. 14:23
 7/8 Nadetényleg válasza:

Ja, ez jó kérdés, mert a kedves kérdező levele elég zavaros. Pl.: "most jött ez a nagy számla,valami végrehajtói papír,..." Most akkor számla jött, vagy végrehajtói papír? A kettő között kb egy év az idő különbség. Vagy pl.: "...1 hónapot nem tudtam befizetni..."

Hát ebből nehezen keletkezik 117e forintos tartozás. Da ha mégis, akkor egyáltalán hogy lehet 117e forintot elinternetezni fizetés nélkül, hogy közben nem kapcsolják ki a szolgáltatást?

2013. febr. 2. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány évre kötötted a hűségnyilatkozatot? És mennyit ideig tudtad rendszeresen fizetni?
2013. febr. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!