Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » S. O. S A cégnél ahol dolgozom...

S. O. S A cégnél ahol dolgozom, van egy ember aki a cég adatait pénzért kiadja. Bizonyítani tárgyilagosan nem tudom, az én szavam áll az ő szavával szemben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Emellett a cég rossz hírét kelti. Hogyan állítsam le ezt a gátlástalan embert, vagy hogy szóljak a Főnöknek?
2009. szept. 1. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Honnan tudtad meg? Bizonyítani is tudod majd, ha arra kerül a sor? És a főnökkel (Te) milyen viszonyban vagy? Úgy értem, beosztott-főnök, vagy inkább barátias? Én szólnék neki.
2009. szept. 1. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én egy senki vagyok, ehhez az emberhez képest a cégnél. Egy külsős cég embere mondta el, mivel elkezdtünk beszélni arról, hogy milyen érdekes az ember idejött télen dolgozni akkor még busszal járt, nyáron meg büszkén bejelentette,hogy vett egy új autót, és nincs rajta hitel. Csak a béréből nem tudta volna ezt megtenni. Ez volt a téma, és ekkor elmondta a külsős, hogy miket mond a főnökre, meg a cégre ez a gazember és melyik az a beszállító cég,aki nálunk van már és úgy érte el,hogy lefizette ezt a spiclit.
2009. szept. 1. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Küldj egy névtelen levelet a főnöknek, amiben leírod a dolgokat. A főnököd minden bizonnyal utána fog járni a dolgoknak alaposan.
2009. szept. 1. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Én nem ülnék fel az ilyen "valaki azt mondta és szerinte" szövegeknek... Annak sincs semmiféle bizonyítéka ezekre az állításokra, aki ezt neked elmondta feltételezésként, neked meg mégúgyse... :-P

Vigyázz, mert én már tapasztaltam, hogy olyan "kedves kollégák" is vannak ám, akik azzal szórakoznak, hogy rávesznek arra, mondj ezt+azt, aztán te leszel a sz@rban, ők meg röhögnek a háttérben, elégedetten fogják végignézni, hogy téged rúgnak majd ki...

Akit ez az ismerősöd megrágalmazott, vehette az autóját abból is, hogy a felesége/párja jól keres, vagy örökölt pénzt, vagy a szüleitől kapott egy nagyobb összeget, stb.

Nagyon undorító csak azért valakit feljelentgetni, mert új autót vett vagy jobb ruhában jár és irigyek vagyunk rá! (Ez a rágalmazó is egy ilyen irigykedő!)

Ne hagyd magad behülyíteni, csak azt hidd el, amit a saját szemeddel látsz és csak akkor vádolj meg valakit, ha rendíthetetlen bizonyítékaid és lehetőleg még tanúid is vannak!

2009. szept. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!