Van egy olyan gondolatom, hogy van egy feketelista. Bővebben lennt!?
Figyelt kérdés
Amire a cégek felteszik a volt alkalmazottat, hogy ha mondjuk nem bírta a képét, vagy nem neki megfelelően dolgozott. Ezt a feketelistát pedig, minden cég láthatja, és akkor nem kap az az ember munkát, aki rajta van. Nemtudom honnan jött az ötlet, de félek ettől. Mit gondoltok róla?2009. aug. 31. 19:43
1/5 anonim válasza:
Sokkal prózaibb módon működik:
Az önéletrajzodban szerepelnek az előző munkahelyeid. A HR-es, ha nem rest, akkor felhív egyet-kettőt, hogy miért váltak meg tőled! Főként, ha azt látja, hogy évente más-más helyen dolgoztál!
2/5 anonim válasza:
Azt, hogy ez egy baromság. Természetesen nincs ilyen lista. Vagy csak nekem nem mutatták meg,amikor fel akartam valakit venni és kénytelen voltam magamtól választani...
3/5 A kérdező kommentje:
Mondom, ez csak egy hirtelen gondolat volt.Nem úgy modtam, hogy Én erről tudok.
2009. szept. 1. 10:20
4/5 anonim válasza:
Ilyen lista hivatalosan nincs, de szerintem nemhivatalosan sincs, hiszen arról mi HR-sek tudnánk.
Egyébként ha kiderülne, akkor "nagyot szólna".
Ami valószínűbb, hogy a HR szaki utánad érdeklődik, vagy a volt céged embere "figyel" hova mész és utánad próbál "nyúlni".
5/5 A kérdező kommentje:
Azért az kicsit durva, hogy utána próbál valaki nyúlni, az embernek:S Ezzel valaki megélhetését kockáztatja...De biztos van ilyen:S
Köszönöm a választ!
2009. szept. 8. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!