Nem vagyok lány, hogyan kereshetnék könnyen sok pénzt?
Figyelt kérdés
Mert ha lány lennék tök jo lenne, gondolkodás nélkül mennék webcamra mutogatni magam ezzel foglalkozó oldalakon. Tudom, hogy fiuként is lehet ezt a dolgot csinálni, csak épp fiuként jól kell kinézned ehhez a munkához, akkor is nagy eséllyel melegekböl fog állni a közönséged, mig lányként lehetsz ocsmány, elhizott, akkor is tudsz pénzt keresni a testeddel.2013. jan. 22. 18:25
21/21 A kérdező kommentje:
pl nem tudok semmit ugy megtanulni, hogy abból kézzelfogható hasznot tudjak huzni. Totál életképtelenség minden téren. Most 23 vagyok, de 13 éves szintjén állok bizonyos területeken, de ugy átlagosan 15-16.
Nekem semmiben sem a tulélés a fő szempont, csak a passzió. Gyenge problémamegoldó képességem van. Többnyire csak bemagolok sablonos dolgokat és azt csinálom. Ha van valami zavar, akkor megáll a tudomány. Kevéssé vagyok rugalmas. EGyetemen is ugy tanultam mindig, hogy mig mások 1-2 napot tanultam a vizsgákra, de az 0 szünettel, addig én egy hétig napi pár órát csak. Kényelem...Nem eröltetem meg magamat dolgokért tulzottan.
2013. jan. 23. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!