Most ez hogy is van?
Figyelt kérdés
Ha regisztrálok a scinnetnél, és bemegyek egy converse cipőboltba, akkor kapok 10% kedvezményt?
Légyszi ne kioktassatok, hanem érdekelne hogy van konkrétan!A honlapról nem nagyon tudom meg...
Érdekelne olyan véleménye aki benne van és működik neki, ill. olyané is akinek nem.
2009. aug. 31. 13:02
1/6 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy igen. De miért nem hívod fel a Converse Shop-ot?
2/6 anonim válasza:
Annyit mondhatok, hogy ne regisztrálj. Ha regisztrálsz, akkor kell csinálnod egy bankszámlát, és kell rá raknod bizonyos időközönként tízezer forintot. Van egy hosszú lista, hogy hol lehet olcsóbban vásárolni. Egyik üzletbe bemész, megveszed a terméket, de nem 10%-kal olcsóbban, hanem rendes áron, és majd aztán a bankszámlára visszautalják az a 10%-ot. Emellett állandóan hívogatnak, hogy menni kell erre meg arra a találkozóra. Egy-két ismerősöm jól ráb@szott ezzel.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor volt egy-két ismerősöd, akit jól átvágtak?Köszi, hogy írtad....mondjuk nekem azért nem annyira meggyőzőek ezek az oldalak, mert egyáltalán nem világos amit írnak rajta!Nincs egyértelműen, feketén, fehéren hogy mi van!
2009. aug. 31. 14:08
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ja és azt sem értem nagyon, hogy valójában miből adják vissza nekem azt a 10%ot?Mert ha nem adok bele semmit, a boltnak meg nem hinném, hogy megérné, hogy pusztán azért adja 10%ért kevesebbért, mert én regisztráltam egy honlapra.Szóval akkor honnan is jön a pénz?
2009. aug. 31. 14:17
6/6 anonim válasza:
Első vagyok...
én is ettől féltem, amit itt leírtatok. a honlapról valóban nem derül ki egyértelműen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!