Csak nálunk nincs pénz hónap végén vagy másnál is ez van?
Figyelt kérdés
Ezt családra értem nem országra. Nekünk ma már nem jutott kenyérre :S másnál is van így? Ja és nem azért tettem fel a kérdést hogy leszidjon valaki mert "bezzeg netre van pénz" mert nem azért írtam csak tényleg kifutottunk és máskor is szoktunk, ha kifizetjük az összes számlát...2009. aug. 31. 12:33
11/15 anonim válasza:
Szia, hát elég szomorú, hogy kevesen tudnak megélni. Én is alig alig sőt nekem már most nincs. Sokat kell fizetni és nem pazarlás volt hanem kényszer. 4en élünk egy háztartásban, abból ketten keresünk. a másik kettőt eltartjuk akik szintén felnőttek. Az egyik az apám, aki 20 éve élősködik. És nincs köze a házhoz. Most azt mondjátok biztos miért nem raktam ki? Mert nem tudtam, nem tehetem meg hogy kiteszem az utcára. Már egy éve lassan 2 hogy pereskedem és mindig 30 nap meg megint 30 nap, de csak utasítják, én nem tehetem ki. Tehát nekem ne mondja senki, hogy meg lehet élni csak akarni kell, meg nem kell hozzá pénz! Miért nem kell??? Vállalkozáshoz például kell egy vállalkozói ami 10.000 Ft. nekem arra sem marad. Örülök, ha ki tudom fizetni a rezsit és sokszor nem marad kenyérre. A fizetés addig tart amíg el nem megyek a postára. Elég nehéz kilépni a szarból segítség nélkül önerővel. Szóval ennyit! Remélem hamar lesz valami változás, mert elég sokan csúsznak le a létrán! De meddig? Egyre nehezebb sajnos!
12/15 anonim válasza:
Kérdező, mi lett veled azóta?
Remélem jobbra fordult a sorsod.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem fordult jobbra a sorsa! Majd akkor fog, amikor Orbant végre leszavazzák !:)
14/15 anonim válasza:
Hajra jobbik! Hajra Jakab Péter
15/15 anonim válasza:
Pénteken jön fizetés. 1000 forintom maradt 3 napra...mert tegnap a nyomorult tetves Lazio nem tudott nyerni, az utolsóm is elvitték. Találtam 3 szem krumplit, azt sütöm ki minden nap, inni vizet iszok a csapról...ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!