Csak nálunk nincs pénz hónap végén vagy másnál is ez van?
Én ebből a szempontból nagyon büszke vagyok magamra.
Fizetés előtti napon is ugyan annyi költőpénzem van, mint fizetés után, -közvetlen.
Tudom, hogy meddig ér a takaró.
Volt, hogy fél kenyér jutott, mert kellett a cigi is.
:-)
De ez egyszer volt, és nagyon régen.
Most praktikákhoz folyamodom,
ott spórolok, ahol csak lehet.
A kenyeret pl. én sütöm, finomabb és jóval olcsóbb.
Szia!
Nálunk se sűrűn marad, de tudunk haveroktól kölcsön kérni.
Albérlet, számlák, apám iszik is... OTP tartozás...
(én páromnál netezek)
Sok sikert nektek is, lesz ez még így se! :)
Nekem ma még van 27ezer Ft-om, de ebből ki kell fizetnem holnap a fiam tankönyveit (-10ezer Ft) és a lányom diákbérletét (- 3550 Ft)...
A maradékból kell valahogy kihúznunk 5-ig. :-[
Régen én is így éltem.
De megelégeltem.
Felépítettem egy vállalkozást a semmiből(bárki megteheti ha ért valamihez)
Ja és egyedül neveltem a gyerekem segitség nélkül.
Most qva jó h van pénzem.
Még nem vagyok milliomos de jól élek.
HAJRÁ NEKTEK IS !!!!!
Ma bevittem a zaciba az ékszereket,mert a sulibe 2 gyereknek be kellett vásárolni.Tusom hogy hamarabb is megtehettük volna,dehát a leghülyébbek hagynak mindent utoljára(én azért annyira hülye nem vagyok,mert ilyenkor minden jól le van akciózva).
Lóvé?Ugyan máááááááár!Mi az hogy hó végére?Mire kapunk pénzt,kifizetünk amit tudunk,és már várjuk hogy mikor lesz újból
Nekem az idén csődbe ment a vállalkozásom,ami tavaly még jól működött.Azóta semmi.Párom most vált,reméljük abból lesz pénzünk.
Amúgy meg képzeld el:Ma a zaciba előttem volt egy cigány házaspár,és a CSAK ahosszabbításra fizettek 700.000ft-ot!!!Egy nyakláncot kiváltottak:880.000ft-ért.Szerinted ő mit a túrót "dolgozik"?Lopni,csalni hazudni kell!!!Láttál már cigányt dolgozni???:)Én nem vagyok fajgyűlölő,de....ez egy másik topic lenne
Szerintem sokaknál ez van, de ez azért lehet. mert hó elején-közepén még kartonszámra veszik a kólát meg drágábbnál drágább kajákat esznek (ha csak a kaját nézzük), mondván, majd lesz valahogy, aztán hó végén meg ehetik egy hétig a pirítóst.
Tényleg annyi az egész, hogy meg kell tanulni egy adott keretből gazdálkodni. Nekünk mindig csak pár ezer forintunk van, mert a számlák befizetse után a bizonytalan összegű jattból élünk, de nem mondanám, hogy akkora gondot okozna. Egyszerúen nem kell rástresszelni és kezelni kell a helyzetet.
Előző vagyok:
Hát az építőipar eléggé bizonytalanul is fizet, nem csak bizonytalan a munka, ebben az esetben amikor pénzt kap az ember, ha egy icipici is marad, akkor sajna nagyon nem szabad megengedni magunknak semmit, hanem az ínséges időkre félre kell tenni és akkor talán ki lehet fizetni a számlákat. Tudom, hogy marha rossz, ha az ember nem ülhet be egy kávéra a barátaival, de sajna ha ez az ára, akkor muszáj "sóherkedni". Viszont el lehet menni a tópartra sétálni vagy lehet otthoni bandázásokat tartani egy kis házilag sütött rágcsa társaságában. :) De hidd el, ha az embernek sok pénze van, abba is lehet ám unni. Amikor sokat kerestem, én egy hét alatt beleuntam és nem voltam tőle boldog. Csak ültem az összevásárolt sok kacat kellős közepén és azt kérdeztem magamtól: Betöltötte-e ez a lelkem mélyén lévő űrt? És a válasz nem volt. Aztán amikor a barátnőmmel vagy a párommal voltam, vagy csak épp kezembe vettem egy könyvet és nem hülyeségeket vásárolgattam, rögtön jól lettem.
Nem tudsz egyetem mellett melót vállalni? Annyian dolgoznak suli mellett, ez talán segítene fenntartanod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!