Mit érdemes behozni?
Figyelt kérdés
2 hetente járok Németországba ,és szeretném még hasznosabbá tenni, szerintetek mit érdemes behozni Németországból , amit itt lehetne értékesíteni?
Embert nem vihetek!
2013. jan. 21. 15:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem a legbiztosabb, ha "tuti" tippek helyett magad jársz utána néhány óra rászánásával. Ott is elmész néhány teljesen különböző terméket árusító boltba és itthon is hasonlókba. Felírod az árakat nagyjából és megtudod, hogy melyiket tudod a legnagyobb különbözettel eladni itthon.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen csak az a nagy helyzet , hogy ott max 10 percem lenne körülnézni az meg ugye kevés nézelődni , ezért és fordultam ide!
2013. jan. 21. 16:29
3/3 anonim válasza:
Akkor az interneten nézhetnél utána. A nagyobb áruházaknak biztos rengeteg terméke van fent az interneten árral együtt, hirdetés formájában.
Például 3 másodperc időbefektetéssel megkerestem neked a Media Markt magyar és német oldalát. Ilyenekre gondoltam. Itt hasonlítsd össze az árát a hasonló, vagy ugyanolyan termékeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!