Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pécsen milyen diákszövetkezete...

Pécsen milyen diákszövetkezeteket érdemes megkeresni?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata, ottani lakos, vállalt már munkát, akár gyárban, vagy hosszabb távon, kérem írjon róla pár sort. Köszönöm.

2013. jan. 19. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyiket sem... Személyes tapasztalat alapján vagyok ilyen rossz véleménnyel: Háromnál voltam, egyszer az egyik egy napra adott munkát, úgy, hogy előtte még be kellett fizessek neki egy 1000 forintos tagsági díjat.

Személyesen mentem kilincselni a Tescóhoz, McDonaldshoz és társaikhoz, ahol dolgozni szerettem volna. Ha nem egyszer mész, hanem valaki még meg is jegyzi az arcod, hogy "Nézd már, az a srác hetente jár ide érdeklődni munkáért, akkor adjunk már neki legközelebb, ha lesz." szinten. Persze mikor volt végül is, mondták hogy felvesznek, de inkább diákszövetkezeten keresztül, mert úgy valamiért több a támogatás rám. Utána ahhoz mentem persze, amelyiknél már bent volt egy ezresem.

2013. jan. 19. 11:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Hű, ez nem túl jó hír. Gondolom nem véletlenül nem írtad le a szövetkezet nevét. Az a helyzet, hogy én ott szeretnék tanulni szeptembertől, és mindenképp munkát kell vállalnom, hogy fenntartsam magam. :/
2013. jan. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!