A nagy részét eladományoznám, mert tartok tőle, hogy ilyen összeggel megszűnne a küzdeni akarás az életemben és az életcél hiányába pusztulnék bele pár év múlva. Más kérdés, ha egy ilyen vagyont magamtól halmoznék fel és fokozatosan megtanulnék vele bánni, ahogy növekszik, de ha az ölembe hullana, a 90%-át biztos jótékony célra fordítanám, mert nem lennék felkészülve a pénz kezelésére.
A legtöbb egyszerű embernek még néhány milliós hirtelen jött összeg is felfoghatatlan és nagyon hamar elverik, nálam ez lenne az az összeg, amivel nem tudnék egyik napról a másikra megtanulni bánni.
Borzasztó. :D Olvastam már pár, maximum pártízmillióról szóló hasonló kérdéseket és azokra mindig volt épeszű válaszom, mert azt még van hova növelni, de ezt? Levert a lábamról.
Úgy értem a kamataiból is kb. naponta 1 millió forint semmiből termelődő, elkölthető pénz jönne össze.
Visszakérdezek: Ha ennyi pénzetek lenne, mit tennétek az életben? Lenne miért élnetek még, a tudattal, hogy bármilyen eddigi vágyatok az öletekbe hullhat egyik napról a másikra? Az élet céltalan élvezete elég lenne számotokra, hogy felkeljetek minden reggel?
"Visszakérdezek: Ha ennyi pénzetek lenne, mit tennétek az életben? Lenne miért élnetek még, a tudattal, hogy bármilyen eddigi vágyatok az öletekbe hullhat egyik napról a másikra? Az élet céltalan élvezete elég lenne számotokra, hogy felkeljetek minden reggel?"
Simán.
Majd szólj, ha lesz ennyid, és akkor adhatod nekem a 90%-át :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!