Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 1 millió Ft-om, mit...

Van 1 millió Ft-om, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Eddig bankszámlán tartottam, de nem éri meg, alig kamatozik valamit. Mibe érdemes befektetni, vagy hogyan lehetne hasznosítani?

Kérem, hogy kíméljetek az: "add nekem", és hasonló válaszoktól, mert azokat én fogom lepontozni.

2009. aug. 28. 17:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Ha kicsi eszed is lenne akkor nem itt tennél fel ilyen kérdéseket...
2009. aug. 28. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Most ilyen válságos időben szerintem inkább kisebb kockázattal kisebb kamat. Azt se lehet mondani hogy váltsd át euróba mert hol erősödik a forint, hol gyengül.
2009. aug. 28. 17:42
 3/15 anonim válasza:
63%
arany, festmény stb
2009. aug. 28. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

1 millió Ft nem valami nagy pénz, sokat nem tudsz vele kezdeni...

Váltsd át eurora, úgy sokkal értékállóbb, mint Ft-ban.

Ha nem értesz a befektetésekhez, akkor pillanatok alatt "eltűnhet" a pénzed!

2009. aug. 28. 17:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Aranyba nem érdemes : nekem van aranyam, ne tudd meg, hogy milyen bagó pénzeket ajánlanak érte, mikor eladnám!!! 8[]
2009. aug. 28. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán kapsz érte egy garázst. Nem tudom hol laksz, milyenek az árviszonyok, de talán egy garázst tudnál venni. Kiadod és többet nyersz vele, mintha beteszed valahova kamatra.
2009. aug. 28. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
telek kis faházzal?
2009. aug. 28. 18:36
 8/15 anonim válasza:
100%

Ingatlan az mindenképpen bár csak az az ingatlan vagy egy telek vagy egy garázs amúgy meg tényleg tegyük föl hogy bejön neked az üzlet és ebből az egy millióból csinálsz 20-at nem lesz mindig ott valaki aki meg mondja mi tévő légy sajnos:S ehhez érzék kell!

remélem segítettem!:)

2009. aug. 28. 18:38
 9/15 anonim válasza:
Hello! Szerintem bérelj egy helyiséget és ezerrel nyomnánk a masszázst. Svéd és talpmasszázs együtt. hamar felfuttatnánk, csak jó helyen kell legyen az üzlethelyiség. Ágy, szék, szaktudás van.
2009. aug. 28. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én ajánlottam a garázst. Látom, már betársulást ajánlanak valami masszázs ügyben. Nagyon vigyázz! Ne társulj senkivel, mert a pénzed percek alatt eltűnhet. Aztán a társad széttárja a kezét mondván: sajnálom. Magadban bízz első sorban! Ne osszad meg a kis pénzedet senkivel. Én az üzletembe még rokont sem engedtem be, pedig majd meghalt, hogy nálam dolgozhasson. Dolgoztam, mint a barom, de magamnak. Az üzlet manapság a legrizikósabb dolog, ne vágj bele semmibe. Inkább a garázs, vagy egy alkalmi áron kínált telek. Utóbbi azért nem jó, mert 5 éven belüli eladás esetén adóznod kell utána. A garázs tiszta ügy. Bármikor ki lehet adni, hiszen mindig van rá kereslet.
2009. aug. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!