Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valami módja csak van hogy...

Valami módja csak van hogy plussz pénze legyen az embernek nem? Nézz be kérlek

Figyelt kérdés

Szóval vegyünk egy átlag magyar pár. Férj és feleség, keres havi 150-200 ezer forintot.

Szülők nem tudják támogatni őket.

Kezdjünk számolni. (csak kb értékek)

Albérlet+rezsi: 70.000 ft.

Kaja (1havi): min.30.000 ft

Maradt 50-100.000 ft. Ebből kell szórakozni menni, ruházkodni. Ez mind szép és jó, csak mit tudnak eltenni spórolás gyanánt?

Ha havi 50.000ft-ot el tudnának tenni, akkor 5 év alatt lenne belőle 3millió!

Dehát ez lófing, mikor 20-30m egy családi ház, ha netán családi házba akarnának költözni.

Mire megöregednek talán addigra családi házba mehetnek.

Ja és hol a gyerek?

Akkor honnan van az embereknek 10-20 milliós Autója?

Honnan van 500milliós házuk? Mit csinálnak?

Havi milliókat keresnek? MIVEL?? HOGYAN?

2013. jan. 9. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Manapság az az általános, hogy mindenki panaszkodik, és szenved a pénzügyek nyomása alatt. Ebbe nem mindenképp fontos belenyugodni. Van más út is, amivel legálisan nagyon szépen meg lehet élni. Én a vállalkozásomba olyan törekvő embereket keresek, mint Te is vagy.
2013. jan. 18. 08:36
 12/14 anonim válasza:
honnan??? hitelből....amit még az unokája is fizet
2013. jan. 26. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Leírták itt neked a vállalkozások és befektetések működését kis hazánkban zanzásítva, avagy hogyan gazdagodj meg fehérgalléros bűnözéssel másik variációban meg hogy jól kereshetsz ha van egy jól működő céged. De azt a jól prosperáló céget is meg kell teremteni valamiből. -

Ezzel szemben Te a kérdésedben felvetett életforma a létminimumon élők életformája, nem a jól keresőké. Kaja havi 30.000 ezerből két főnek?? Az nagyon durva spórolás, nem egy normális élet feltételeibe nem tartozik bele.

Szóval a mennyiségi fogalmaiddal van baj..

Én most nem akarok arról írni hogy ha céged van akkor mennyi pénzre szert lehet tenni, ezt már előttem megtették részletesen.

Én maradok csak a kis átlagnál nem valami üzleti zseni vagy full kapcsolatrendszerrel rendelkező emberekről írok.

Eleve ha tanulsz és diplomát szerzel normális egyetemi szakon akkor 200 felett lesz a havi nettód már kezdőként is. Erre törekedni kell, nem egy érettséginél vagy egy okj szakmánál megállni és úgy érezni hogy az valami hatalmas muníció sz életben.

Párt is megfelelően kell választani..aki hasonlóan gondolkozik mint..és ezért hasonló a végzettsége..

a kezdő fizetés az csak kezdő fizetés az nem örökre szól, aki tanult az a 20-as évei végére még 300-500 között keres nettóban. Abból meg már lehet félretenni, befektetni stb..a pénz már pénz fial..tehát nem csak a félretett havi összeget kell számolni ilyenkor. Ebből minden simlizés nélkül lehet valakinek a 30-as éveire szép nagy háza és drága autója..

Szóval ez a járható útja módja a dolgoknak..

Érettségi, egyetem, nyelvtudás (2-3 sem árt)..szorgalom kitartás..

2013. júl. 7. 12:00
 14/14 anonim válasza:

21 évesen ilyen kérdést feltenni szégyen...

akik meg a hitel szöveggel jönnek, őket is csak sajnálni tudom :D

2015. jan. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!