Beszállnátok-e egy most indult vállalkozásba ami kis összegből üzemeltethető és már az első hónapban nyereséges volt?
Ha tudod nélkülözni a 250.000-t és nem hiányozna ha bukik, akkor talán.
De ennyiből ezt meg lehet állapítani?
(tevékenységi kör, piacismeret,versenypozíció, üzleti terv,stb)
Mennyi volt az induló ktg-e + tartalékai, amit egy hónap alatt kitermelt és profitot hozott? Most meg mégis tőkehiányban van?
+ ha volt előzetes üzleti terve, mégis felélte a tartalékait, akkor valamit nem reálisan tervezett meg, és jégre futott.
Mi garantálja így ez alapján a havi 10%-odat? (Ha ott elcsúszott, lehet el fog ezzel is..)
Jól ismerem személyesen. Április óta csak ezen dolgozott.
A dolog már működik tehát nem egy eltervezett , megvalósításra váró valamiről beszélünk, ahol még becsúszhatnak nem várt dolgok.Ráadásul könnyen ellenőrizhető
a bevétel és kiadás is.
Én megértem, csak valahogy nem áll össze a kép.
A kérdésben azt mondod már az első hónapban nyereséges volt, utána azt hogy felélte a tartalékait. Én csak ebből gondolom, hogy mivel pénzre van szüksége, akkor valami csak becsúszhatott, amivel nem számolt és eltűnt az addig befektetett összege, ami ugye már az első hónapban visszajött, ha valóban nyereséges volt.
(Vagyis az összes befektetése megtérült már az első hónapban és azon felül keletkezett profitja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!