Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Részletek...

Most mit csináljak? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Tavaly azaz 2008 november 21-től van munkaviszonyom ahol jelenleg is dolgozom! Egy tanfolyamot el kellett végeznem ahhoz, hogy itt dolgozhassak, amit a munkáltató fizetett! Idő közben terhes lettem, most vok 21 hetes és három hét múlva el kell költöznünk közel kétszáz km-re, a megélhetésünk miatt! Felmondani nem akarok, tovább anyagi okokból nem tudunk maradni, de a főnököm ragaszkodik +2 hetet maradjak! Hiába mondtam neki, nem érdekli semmi csak a saját érdekei!(amit egy részről megértek)

Eddig elég jó volt a viszony a főnökséggel, és nem tudom mit tehetnék, hogy ez meg is maradhasson és ne gormbáskodással kelljen "elválni". Gondoltam arra is hogy felajánlom részletekben visszafizetem a tanfolyam bizonyos részét (igaz nagyon nehezen tudnám), de nem tudom mit szólna, illetve ezen kívűl a táppénzre vételezés van még, de azt gerinctelennek gondolom! kérlek segítsetek mit tegyek!!!!!!!!

2009. aug. 27. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg a munkaszerződésed és olvasd el mennyi a felmondási időd, ha benne van ,hogy 2 hetet még dolgoznod kell akkor le kell dolgoznod. Amúgy nem értem ,hogy miért nem akarsz felmondani? Akkor úgy gondoltad,hogy te megtartod a munkád, ő fizet ,de te nem dolgozol. Vagy ezt nem értem. A tanfolyam ára sztm hülyeség, ahogy írtad ők fizették , volt rá pénzük, nem a tanfolyam ára hiányzik majd nekik, hanem a szakember amit kiképeztek érte. Egyébként még így is lehet,hogy vissza kell majd fizetned. Ha benne van a szerződésedben ,hogy a munkáltató által finanszírozott tanfolyammal x évig az adott munkáltatónál kell dolgoznod és te ezt nem tartod be, akkor lehet ,hogy visszaköveteli a tanfolyam díját.
2009. aug. 27. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs benne a szerződésemben semmi ezek közül és nem felmondok, hanem szülni, megyek szülésig táppénz, utána pedig szülési szabadság
2009. aug. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!