Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 500 eurós bankjegyemet beváltj...

500 eurós bankjegyemet beváltják nekem egy pénzváltóban?

Figyelt kérdés
Voltam Ausztriában és rám maradt egy 500 eurós bankjegy. Nem váltottam föl. Egy pénzváltóban fel tudom váltani?

2013. jan. 3. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Beváltani beváltják, fel nem hiszem.
2013. jan. 3. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát beváltani fogják maximum, de befogják még ha 1000 eurot adsz nekik akkor is kötelességük.-
2013. jan. 3. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, ki is van írva, hogy nem váltanak. Beválthatod viszont forintra (vagy bármire) Illetve talán azzal bepróbálkozhatsz, hogy odaadod az ötszázast és szólsz, hogy csak százat szeretnél beváltani, akkor négy százast euróban kaphatsz vissza. (talán)
2013. jan. 3. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem sok eszem van. Nem azt akartam kérdezni, hogy fel váltják e, hanem azt, hogy be váltják e.

Tekintve azt, hogy az 140.000 forint, nem e adódik abból probléma, hogy túl nagy az összeg?

2013. jan. 3. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 3. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, beváltják simán, bárhol.
2013. jan. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!