Miért kérik el a pénzváltoban a személyit 500 ezer felett? Mit csiná Nak az adatokkal?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 15:36
1/9 anonim válasza:
mert ezt irja elö a törvény.az adatokkal semmit.
2/9 anonim válasza:
ha legális uton van a pénz,nincs miért aggodni,de ez is hülyeség,mert oda lehet mindennap menni,kevesebb pénzzel is,és akkor nem kell személyi.
3/9 A kérdező kommentje:
Érte, de az apehnak leadják vagy miert kell a papir?én az összes pénzem 8 millio átváltanám ezért kérdem
2012. máj. 21. 16:01
4/9 A kérdező kommentje:
Végülis 15 nap alatt atválthatom v. Különböző váltóknál csak azt várom hogy lemenjen.még akkor vettem mikor 284 volt 10000 eurot most nagyon magasan van 296 ha292 re le,egy vennek csak ha varok varok a 15 nap alatt lehet megint felmegy.
2012. máj. 21. 16:04
5/9 anonim válasza:
A Gold Change váltóban nem kérik.
6/9 A kérdező kommentje:
Ez tuti biztos?bpn? Mert eleg jo az arfolyamuk is
2012. máj. 21. 16:13
7/9 anonim válasza:
Én mindig ott váltok, ott a legjobb az árfolyam és nem kérnek semmilyen papirt 500 e fölött sem.
8/9 anonim válasza:
Elvileg kötelező 500e Ft felett az azonosítás a törvény alapján, de lehet, hogy nem tartják be.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet
2012. máj. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!