Ha a posta 2 óráig van nyitva, akkor meddig (hány
óráig) lehet befizetni a sárga csekket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 14:24
1/8 anonim válasza:
2-ig.
Vagy nem nagyon értem a kérdést...
2013. jan. 3. 14:28
2/8 anonim válasza:
A posta nyitvatartási idő alatt az összes szolgáltatását igénybe lehet venni.
De pl. ha egy levelet zárás előtt 5 perccel adsz fel, elveszik ugyan, de tudnod kell, hogy valószínűleg majd csak a következő napon fognak a továbbításáról gondoskodni! De amíg nyitva vannak, addig elvesznek tőled bármit!
2013. jan. 3. 14:36
3/8 A kérdező kommentje:
igen logikusan belegondolva tényleg...
de már második napja nem tudom befizetni a csekket, mert tegnap kb háromnegyed kettő körül értem a postára és azt mondta a hölgy, hogy már nem veszi el tőlem, mert csak fél kettőig lehet befizetni. ma szintén elmentem, hamarabb, mint fél kettő, mondom biztos, ami biztos, és ma már csak délig tudta elvenni a csekkeket, így megint nem tudtam befizetni.
nem tartózkodom otthon, szüleimnél vagyok külföldön, még szerencse, hogy közel a határ és gondoltam átszaladok gyalog és befizetem...de nem akar összejönni :S
2013. jan. 3. 14:41
4/8 anonim válasza:
Utald el a csekkeket interneten, én is úgy csinálom, az összeset utalom. Nem kell sorba állni a postán egy percig sem.
2013. jan. 3. 14:59
5/8 anonim válasza:
Ez postánként változó, ahol jártam mindenhol ki volt írva, hogy mettől meddig lehet csekket fizetni. Pl. valahol zárás előtt, valahol dél környékén nem veszik be. Neten nem tudom, fent van-e.
2013. jan. 3. 16:49
6/8 anonim válasza:
Elég sok postán félórával a zárás előtt bezár a pénztár. Tájékozódj az adott posta nyitvatartási rendjéről.
2013. jan. 3. 19:59
7/8 anonim válasza:
Így van. Az esetek 90%-ban a teljes nyitva tartási idő alatt lehet csekket befizetni, de van olyan is, ahol zárás előtt 30 perccel már csak levelet, vagy csomagot. Postától függő.
2013. jan. 4. 09:20
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség, te azért mentél oda mert, te leteszed a pénzzel együtt és kéred, hogy vegye el és kész. Az szerintem már csak a "pénztáros" heppje, hogy épp azt mondja, hogy már késő. Azért posta, és azért mész oda, mert be kell fizetned és nem fogsz emiatt plusz késedelmi költségeket fizetni mert ő nem akarja bevinni a gépbe. A netes befizetés is megoldás. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!