Ti is tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Tapasztaltátok már ti is, hogy az internetszolgáltatótok előszeretettel küldözget egyszerre két csekket, hogy mindkettőt fizesd ki, holott csak az egyik esedékes, a másik már rég ki lett kifizetve? Én személy szerint már nagyon unom, és ebben úgy gondolom, hogy nem kevés ,,biznisz" van, mert aki nem annyira jártas a dologban, vagy nem figyel oda, az a már kifizetett számlát befizeti megint, de persze erről az internetszolgáltató mélyen hallgat. Már nem egy levelet írtam nekik, hogy ezt a csekket befizettem, meg azt a csekket is, de persze ha ők ezt nem figyelik és korlátozzák a netet, akkor fel kell hívnod őket egy emelt díjas számon, ahol a géphang elmond 5 millió mondatot előtte, ami nem is érdekli az embert, aztán meg a ,,készüléked billentyűi segítségével válasszon a következőkből" miután meg választasz, még váratnak 20 percig, mire bekapcsol az ügyintézőjük, aki szintén nem tud rögtön választ adni, ezért kéri, hogy tartsd a vonalat. A végén persze kiderül, hogy nekem van igazam, de addig kb. 2000 ft-al növelem a telefonszámlámat. Már ott tartok, hogy írok nekik még egy UTOLSÓ levelet, amiben leírom, hogy ne szórakozzanak, minden hónapban pontosan fizetem a számát, egyszer volt csúszás, ami rögtön utána ki lett egyenlítve. Nektek milyen tapasztalataitok vannak ilyenekről?2013. jan. 3. 12:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!