Apród.hu-ról rendeltem egy telefont. Meg is egyeztem az eladóval. El utaltam neki a pénzt. Írt is, hogy megkapta és hogy másnap postára adja. Többi lent?
Figyelt kérdés
Ezt 20. án este írta, vagyis 21. én feladta. Azóta nem érkezett meg a telefon. Felhívni nem tudom a nőt, mert nem adott számot, és az oldalról is törölte magát. Ha nem jön meg a telefon akkor én feljelenthetem, ugye?2013. jan. 2. 17:54
11/15 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy némelyek ennyi pénzért képesek eladni a becsületüket!
12/15 A kérdező kommentje:
az..://
De azért még reménykedek.. mivel oda írta, hogy megkapta és feladta. Ha szélhámos lenne még talán ennyit sem közölt volna.. nem tudom...
2013. jan. 2. 19:14
14/15 anonim válasza:
Szia! Sajnos tegnap én is így jártam, nagyon pöpec hirdetés volt, képek, az eladó rendesen írt.. 45 ezret utaltam és beszélgettünk, hogy másnap feladja, elköszöntünk egymástól, erre írja az apród, hogy törölte magát. Pedig megkértem, hogy másnap szóljon, hogyha megkérdezi a postát, hogy kb. hány nap mire megérkezik a csomag. Erre törölte magát. Egyből vágtam, hogy mi történt :( Te csináltál valamit? Nekem is csak nevem, bankszámlaszámom van :(
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Először is, sajnálom, hogy Te is áldozat lettél.
Én a napokban kaptam meg a rendőrséi határozatot, miszerint nem történt bűncselekmény(!!!!) Megtalálták a személyt, mégsem elég bizonyíték a beszélgetésünk(nyomtatva) és a befizetett számla.
Erről ennyit..
2014. jan. 8. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!