Valaki meg tudja mondani mennyibe kerül a kép (link? )
Figyelt kérdés
Nekem az lenne a kérdésem , hogy kb mennyiért lehetne eladni a linken látható képet. Ahogy az a keretén is látszik viszonylag öreg kép az 1940-50 -es évekből.
#kepara
2012. dec. 30. 18:43
1/13 anonim válasza:
A kerete ér valamit az egészből!
2/13 anonim válasza:
... Erika vagy?
Nekem az a gondom, hogy Roberto de Mileto nevű festő talán nem is létezik, vagy nem jegyzett. Az üvegezett keret nekem elég szokatlan. Talán egy tájékozatlan újgazdagnak el lehet sütni 100 ezer körüli áron.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az az erika de köszi
2012. dec. 30. 19:18
4/13 anonim válasza:
Ugyanez a kép, ebben a hibás keretben Király Erika által meg van hirdetve, a szombathelyi galéria oldalán is megtalálható.
5/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Összegezve: Láttunk három azonos képet, -háromféle keretben.
Ergo: Mindegyik ócska reprodukció, falusi búcsúkban, kirakodóvásárokon lehet ilyeneket találni. A nepperek csak a keretek miatt veszik!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, azt hittem ez az egyetlen darab , de tévedtam . Kösznöm a segítséget
2012. dec. 30. 19:45
9/13 anonim válasza:
ez még akkor se ér semmit, ha egyedi darab lenne...a hideg is kirázott...
10/13 anonim válasza:
ez egy fényképszerűen sokszorosított kép :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!