Mit tudnátok mondani a választott telefonról? (részletek és link a leírásban)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, minél olcsóbban minél jobbat alapon. Keresgéltem a neten, és a következőre bukkantam:
Első ránézésre tuti ajánlatnak tűnik, de eleve nekem az oldal sem túl meggyőző ezzel a LOTR-t idéző gyatra szójáték-névvel, maga a telefon is eléggé idegen, nem nagyon találtam róla infót a neten, például szívesen néznék arról egy videót, hogyan is működik...
Bárkinek bármi véleménye a telefonnal kapcsolatban?
2012. dec. 28. 22:13
2/4 anonim válasza:
Az, hogy az első egy noname fos, a második meg lejárt lemez. Szerintem gyűjtsd még egy kicsit és vegyél valami jobbat, valamilyen Sonyt
3/4 A kérdező kommentje:
És a Vodafone Smart 2?
Nem tűnik gagyinak, és az sem sokkal drágább
2012. dec. 29. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!