Mennyit érhet körülbelül egy 1nm-es építési telek Óbudán?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 21:20
12/14 anonim válasza:
3-ason behaltam, de a többi válasz is jó :_)
Viccen kívül, értéket max a többi családtagnak jelenthet, a teljes érték arányos részét (vagy akár kevesebbet is, tárgyalási pozíciótól függően).
13/14 anonim válasza:
Csakis ELMÉLETBEN mondom ezt, és semmiképpen nem tanácsként, mert sem én, sem szerintem senki más nem lenne képes erre, de az az egy négyzetméter AKÁRMENNYIT érhetNE, hiszen anélkül a többi sem eladható, be nem építhető stb. Tehát amíg valaki másnak is van benne tulajdona, a többi sem értékesíthető. De ezzel nem azt mondom, hogy a többi tulajdonost licitálásra kell kényszeríteni, ki venné meg a jelenlegi tulajdonostól, csak azt, hogy elméletben akár fel is lehetne srófolni az árát.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ. Utána járok a dolognak.
2013. jan. 2. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!