Legális ez a biznisz?
Nagybátyám szakosodott valamiféle növénytermesztő technikusnak (van róla technikuma, vagy diplomája nem tudom), bár már nem dolgozik, 60 éves, és kérte, hogy rendeljek neki dohánymagot. Rendeltem is vateráról virginia dohánymagot, amiből ő keveset használt fel, de kb 2-3 évre elegendő dohánya lett (rengeteget dohányzik - sajnos) és nagyon sok dohánymagja. A dohányt ha jól tudom illegális így vaterán árulni, és nem is adná el, csak magának termesztette, neki jobban megérte kitermelni, mint megvenni, ért is hozzá, régen ezzel foglalkozott, amikor még a TSZ-ben itt dohányt termeltek, és így kiváló állapotú dohányleveleket illetve magokat(!) tudott leszedni belőle.
A magot legális árusítani mindenféle papír nélkül vaterán, vagy egyéb aukciós siteon?
de pl.
ezt mivel lehet magyarázni?
Nem kötekedésként írom, hanem mert nemértek ehhez :) tehát nem egy szarkasztikus, vagy gúnyos kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!