Ez legális lenne?
Van egy téma ami a szenvedélyem. Van róla rengeteg szabadon elérhető cikk az interneten (blogok, portálok, stb.)
Legális lenne az, hogy ha ezeket a cikkeket lementeném, bekategorizálnám és a többszáz cikket egyben árulnám letöltésre?
A cikkek eredeti forrását megjelölném. Nem a más által írt cikkeket akarom árulni, hanem a szolgáltatást, hogy összeszedtem, összerendeztem a cikkeket, szeretném eladni.
Amire gondoltam még, hogy a cikkek alapján megírom a saját cikkjeimet, de felfuttatni egy ilyen oldalt nem lenne egyszerű, mert már rengeteg ilyen van. Van 1-2 nagyon jó, amit sokan írnak, és jópár ahol kb. minden 5. cikk a jó. Valószínűleg én is csak a második kategóriába esnék bele.
Webshop: Egy termékről van szó. Egyetlen egyről. Felesleges olyan hogy "kosárba teszem" meg "keresés a termékek között" és hasonló funkciók. Egy weboldal kell, ahol le van írva, hogyan tudja kifizetni, majd letölteni a terméket.
Cég: nem lesz ebből milliós bevételem. Éves szinten egy 100e Ft bevételre számítok. Ezt magánszemélyként is le tudom adózni és nyugtát is adni róla.
Egyéb?
tévedésben vagy...de nem fogok itt neked magyarázni, ha nem akarod megérteni
kérdezz meg egy könyvelőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!