Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes manapság pénzt...

Mibe érdemes manapság pénzt fektetni?

Figyelt kérdés
Van némi készpénzem és szeretném befektetni, de nem tudom hova és hogyan. Ki mit ajánl?

2012. dec. 23. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyba érdemes befektetni és már 59 euró per gramm áron el is kezdhető [link]
2013. jan. 7. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
De az gondolom nem zavar, hogy sorra dőlnek be az aranyat árusító cégek. Engem is sorra keresnek meg a kamuügynökök aranybefektetést ajánlva, de olyan szövegekkel, hogy "éppen történelmi csúcson az arany!". (???) 15 éves grafikonokat mutatnak, ami tényleg szépen megy felfelé, dehát az édeskevés. Az arany manapság az egyik legbizonytalanabb befektetés.
2013. jan. 7. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy "történelmi csúcson" nem venni kell, hanem eladni.
2013. jan. 7. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, az arany a legújabb "lufi", amit addig fújnak majd amíg ki nem durran, aztán majd mindenki ül a xarban.

Szóval csak óvatosan azzal is.

2013. jan. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!