Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy albérletben lakik egy...

Ha egy albérletben lakik egy házaspár, és egy külön álló személy, akkor hogy számoljuk a rezsit? (tudom hülye kérdés, de fontos)

Figyelt kérdés
Szerintem nem fele-fele arányban, kell mármint, hogy a pár is felét, meg én is a felét, hanem elosztva az egészet 3-al mivel hárman vagyunk, ugye? És ez vonatkozik bármire, ahány személy osztva annyival. (ezt orra alá akarom dörgöli az illetékeseknek :D, mert szerintem jól gondolom.)
2012. dec. 20. 21:21
 1/5 anonim válasza:
100%
Te, neh már a felét fizessed :/ Őket ketten vannak, többszörösen annyit fogyasztanak mint Te...Persze, ha az ott lakók egész nap nincsennek otthon, te meg igen, akkor jogos a fifti-fifti...
2012. dec. 20. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem a fel, ne legyél hülye. Akkor te duplán fürdesz minden nap?
2012. dec. 20. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen 3 felé osztva. Ez nem kérdéses.
2012. dec. 20. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem egyszerű, de tételezzük fel mindannyian ugyan annyit vagytok otthon, akkor:

Villany: 1/3 - 2/3

Víz: 1/3 - 2/3

Fűtés: Használt terület arányosan! Teszem azt a lakás 60 nm, a "te szobád" 10 nm, az ő szobájuk 20 nm és a közös helységek 30 nm akkor neked kevesebbet kéne fizetni

2012. dec. 21. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:

4. Ezt azért így nem szokták lebontani. Legalábbis nem jellemző.

De miért kell neked hozzájuk költözni, ha már most ekkora nézetbeli és fontos különbségek akadtak. Tapasztalatból mondom, hogy ez nem lesz jobb később sem velük.

2012. dec. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!