Mi történik velem ha nem fizetem be a közüzemi számlákat?
Először is sok sok ajánlott levelet kapsz hogy fizesd be.
Ha nem történik semmi jelzálogot raknak a házadra(ha van) és elkezdik a tartozásodat a fizetésedből vonni.(ha van)
Ha nem tudják vonni a fizetésedből a tartozást vagy ha sokáig tartana míg így behajtják akkor árverezésre bocsájtják a házat.
Vagy közmunkára kötelezhetnek.
Az ilyen emberek miatt drágulnak a közüzemi díjak, hogy "úgy sincs semmim amit elvehetnek, akkor nem fizetek". Hogy vagy képes gerinc nélkül élni?
És életed végéig feketén fogsz dolgozni, nehogy le tudjanak vonni a fizetésedből? Ha igen, akkor gondoltál már a nyugdíjas éveidre, akarom mondani nyugdíj nélküli éveidre?
Mindenképpen Te húzod rövidebbet.
A pici mellett GYÁS-t kapok, 11 hetes csak, a nagy már kamasz. Dolgozom, amikor mamáék tudnak segíteni. Nem abban az ingatlanban lakunk, amiben nem tudtam kifizetni a csekkeket, tehát nem maradtunk áram stb nélkül.
Köszönöm a kedves és kevésbé kedves hozzászólásokat. Sokat tanultam, -most is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!