Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen értékelést adnátok?

Milyen értékelést adnátok?

Figyelt kérdés

Vaterán vettem egy terméket. A legelső érdeklődőnél azt írta az eladó, hogy villámárnál ez meg az jár plusz ajándékként, de egy valami mindenképpen "ajándék".

Én leütöttem villámáron a terméket.

Az eladó első húzása az volt, hogy nem válaszolt az emaileimre, mert állítólag nem tudja megnézni a freemailes leveleit, így az adataimat sem tudja...

A második húzása az volt, hogy nem tudta megmondani a postaköltséget, valami horribilis összeget mondott. Állítólag a postán nem tudták neki megmondani...

A harmadik húzás az volt, hogy nem hitte el, hogy átutaltam az összeget a számlájára.

1 hét után a bankban megmondták neki, hogy átutaltam a pénzt...

Ezután megnyugodtam, és vártam a terméket...

Meg is érkezett, de hiányosan. A plusz ajándék, amit villámárnál ígért, nem volt a csomagban. Valamint az az "ajándék" sem, amit mindenképpen adott volna.

Ezek után felvettem vele ismét a kapcsolatot, és azt állította, hogy a villámáras ajándékot nem velem beszélte meg, hanem az első érdeklődővel... Én kifizettem mindent, és még ő van felháborodva, hogy mit képzelek én, ő nem ül folyton a vatera előtt, és nem tudja hogy mit ígért a termékhez... Állítólag majd küldi a hiányzó termékekeket...

Nem tudom milyen értékelést adjak neki, hisz a termék leütésétől már több mint 3 hét eltelt, mire megkaptam, és a hiányzó cuccokat még mindig nem kaptam meg.

Így még sosem jártam, max 1 hét volt, mire lerendeztük az adás-vételeket, és mindenféle zökkenő nélkül. Most meg?

2009. aug. 22. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez pofátlanság tőle,egyértelműen negatívat adj
2009. aug. 22. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki nyugodtan egy negatív értékelést. Ez majd elgondondolkoztatja azokat, akikkel a továbbiakban üzletelni akar.
2009. aug. 22. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem muszáj most azonnal elkészítened az értékelést : VÁRJ VELE!

Várj addig, míg elküldi a megígért ajándékot!

Ha meg nem küldi, akkor jogosan írhatsz róla negatív értékelést, hadd tudja a többi Vevője is, hogy egy megbízhatatlan link alak, akitől nem szabad vásárolni, mert átvág! :-[

Én az ilyeneknél azt szoktam csinálni, hogy megvárom (időm, mint a tenger!), míg ő ad először értékelést, és én UTÁNA adom meg neki a negatívot!

Sajnos, jártam már úgy, hogy egy mocsok-szemét Eladótól vettem 2 db terméket, amit ő ÚJ-nak hirdetett meg, de működésképtelen volt... Nem működött a hőfokszabályzós kapcsolója (vagyis ettől az egész nem működött)...

Én hülye, nem akartam visszaküldeni, mert az megint nekem lett volna +kiadás, inkább vettem 2 db hőfokszabályzós kapcsolót, hogy használható legyen az a sz@r... (Amúgy levelekben sem nagyon izgatta magát, hogy a termék használhatatlan, ugyanúgy árulta tovább másoknak!)

Nem akartam kicseszni vele, adtam neki egy pozitív értékelést, hogy legyen vége az ügynek, de azért az értékelésembe beírtam, hogy a termékek használhatatlanok, legalább a többiek vigyázzanak, ne vegyék meg!...

ERRE a szemétláda válaszképpen SEMLEGEST adott nekem, pedig én

- a leütés után 30 perccel átutaltam a vételárat

- én vettem fel vele a kapcsolatot, azonnal írtam neki, ahogy leütöttem a terméket

- rendben átvettem a postai küldeményt

- nem küldtem vissza a működésképtelen cuccot és nem kértem vissza a pénzt, pedig jogosan megtehettem volna

- +pénzért vettem hőfokszabályzót, hogy a termék működni tudjon

- nem adtam neki negatívot, pedig jogosan megtehettem volna

Komolyan, azt hittem, agyvérzést kapok : hogyan lehet valaki ennyire mocsok?!... 8-[]

Most ott díszeleg az értékeléseimben a "semleges", pedig én mintaszerű vevő vagyok!

Na, ez nekem jó tanulság volt a jövőre nézve : szépen kivárom, míg a másik értékel először és legalább annyit megtehetek utólag, hogy én is visszavághatok egy "semlegessel" vagy "negatívval"...

Mást sajnos nem lehet tenni, mert a Vatera munkatársai széles ívben sz@rnak a panaszainkra, nekik az a lényeg, hogy bekaszálják az eladások utáni jutalékokat...

2009. aug. 22. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Még várok, hogy küldje a hiányzó termékeket.

Ő viszont már készített rólam értékelést, emailben jött az értesítő róla.

Viszont NEM tudom megnézni, hogy miylen értékelést adott!!!???? Sehol sem találom:(

2009. aug. 22. 12:55
 5/6 anonim válasza:
Csak az extra hiányzik, vagy az alap termék is hiányos a leírtakhoz képest? Én vettem egy nyomtatót, amit garanciálisnak hirdetett az eladó, de a garanciapapírokat se postán se e-mailben nem küldte el, a nyomtató amúgy működik azóta is, én így semleges értékelést adtam, mert az alap termék amúgy a funkcióját ellátja, hibátlan, egyedül a garanciapapírok nincsenek meg. Szerencsére nem kellett javíttatni garanciaidőn belül, most meg már úgyse venném hasznát. Szóval én azt mondom, ha amúgy minden megérkezett, ami alapból hozzá tartozik és a funkciójának megfelel és csak az extra hiányzik, akkor egy semlegest adj neki, de írd le benne, hogy mit nem küldött el. Így róla is tudni fogják a további vevői, hogy nem mindent szabad nála készpénznek venni, viszont te se fogsz más eladók számára hisztis vevőnek tűnni. Ha lényegi dolgok is hiányoznak, vagyis az alap termék se felel meg a leírásnak, nem látja el a funkcióját, akkor adj negatívat, de csak akkor.
2009. aug. 22. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Egy digi. fotógépet vettem.

Azt írta, hogy villámárnál ad hozzá 2 db memokártáyt és az adatkábelt, bár azt így is úgy is adja...

Na, ezek közül csak a fényképezőgépet küldte. Az így is úgyis járó adatkábelt sem...

2009. aug. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!