Milyen értékelést adnátok?
Vaterán vettem egy terméket. A legelső érdeklődőnél azt írta az eladó, hogy villámárnál ez meg az jár plusz ajándékként, de egy valami mindenképpen "ajándék".
Én leütöttem villámáron a terméket.
Az eladó első húzása az volt, hogy nem válaszolt az emaileimre, mert állítólag nem tudja megnézni a freemailes leveleit, így az adataimat sem tudja...
A második húzása az volt, hogy nem tudta megmondani a postaköltséget, valami horribilis összeget mondott. Állítólag a postán nem tudták neki megmondani...
A harmadik húzás az volt, hogy nem hitte el, hogy átutaltam az összeget a számlájára.
1 hét után a bankban megmondták neki, hogy átutaltam a pénzt...
Ezután megnyugodtam, és vártam a terméket...
Meg is érkezett, de hiányosan. A plusz ajándék, amit villámárnál ígért, nem volt a csomagban. Valamint az az "ajándék" sem, amit mindenképpen adott volna.
Ezek után felvettem vele ismét a kapcsolatot, és azt állította, hogy a villámáras ajándékot nem velem beszélte meg, hanem az első érdeklődővel... Én kifizettem mindent, és még ő van felháborodva, hogy mit képzelek én, ő nem ül folyton a vatera előtt, és nem tudja hogy mit ígért a termékhez... Állítólag majd küldi a hiányzó termékekeket...
Nem tudom milyen értékelést adjak neki, hisz a termék leütésétől már több mint 3 hét eltelt, mire megkaptam, és a hiányzó cuccokat még mindig nem kaptam meg.
Így még sosem jártam, max 1 hét volt, mire lerendeztük az adás-vételeket, és mindenféle zökkenő nélkül. Most meg?
Nem muszáj most azonnal elkészítened az értékelést : VÁRJ VELE!
Várj addig, míg elküldi a megígért ajándékot!
Ha meg nem küldi, akkor jogosan írhatsz róla negatív értékelést, hadd tudja a többi Vevője is, hogy egy megbízhatatlan link alak, akitől nem szabad vásárolni, mert átvág! :-[
Én az ilyeneknél azt szoktam csinálni, hogy megvárom (időm, mint a tenger!), míg ő ad először értékelést, és én UTÁNA adom meg neki a negatívot!
Sajnos, jártam már úgy, hogy egy mocsok-szemét Eladótól vettem 2 db terméket, amit ő ÚJ-nak hirdetett meg, de működésképtelen volt... Nem működött a hőfokszabályzós kapcsolója (vagyis ettől az egész nem működött)...
Én hülye, nem akartam visszaküldeni, mert az megint nekem lett volna +kiadás, inkább vettem 2 db hőfokszabályzós kapcsolót, hogy használható legyen az a sz@r... (Amúgy levelekben sem nagyon izgatta magát, hogy a termék használhatatlan, ugyanúgy árulta tovább másoknak!)
Nem akartam kicseszni vele, adtam neki egy pozitív értékelést, hogy legyen vége az ügynek, de azért az értékelésembe beírtam, hogy a termékek használhatatlanok, legalább a többiek vigyázzanak, ne vegyék meg!...
ERRE a szemétláda válaszképpen SEMLEGEST adott nekem, pedig én
- a leütés után 30 perccel átutaltam a vételárat
- én vettem fel vele a kapcsolatot, azonnal írtam neki, ahogy leütöttem a terméket
- rendben átvettem a postai küldeményt
- nem küldtem vissza a működésképtelen cuccot és nem kértem vissza a pénzt, pedig jogosan megtehettem volna
- +pénzért vettem hőfokszabályzót, hogy a termék működni tudjon
- nem adtam neki negatívot, pedig jogosan megtehettem volna
Komolyan, azt hittem, agyvérzést kapok : hogyan lehet valaki ennyire mocsok?!... 8-[]
Most ott díszeleg az értékeléseimben a "semleges", pedig én mintaszerű vevő vagyok!
Na, ez nekem jó tanulság volt a jövőre nézve : szépen kivárom, míg a másik értékel először és legalább annyit megtehetek utólag, hogy én is visszavághatok egy "semlegessel" vagy "negatívval"...
Mást sajnos nem lehet tenni, mert a Vatera munkatársai széles ívben sz@rnak a panaszainkra, nekik az a lényeg, hogy bekaszálják az eladások utáni jutalékokat...
Még várok, hogy küldje a hiányzó termékeket.
Ő viszont már készített rólam értékelést, emailben jött az értesítő róla.
Viszont NEM tudom megnézni, hogy miylen értékelést adott!!!???? Sehol sem találom:(
Egy digi. fotógépet vettem.
Azt írta, hogy villámárnál ad hozzá 2 db memokártáyt és az adatkábelt, bár azt így is úgy is adja...
Na, ezek közül csak a fényképezőgépet küldte. Az így is úgyis járó adatkábelt sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!