Vaterán pozitívat vagy semlegest adnátok egy olyan vevőnek, aki 1 hónap megvárakoztatás után küldi el a pénzt?
Én pozitívat adok, ha megkapom a pénzt. Néha várnom kell 1-2 hónapot, de ez nálam belefér.
Azért átlagosan 30 adásvételből van 1 olyan, ahol valami gond van, de ha 1-2 hónap után megérkezik a pénz, akkor részemről nincs probléma.
A szabályzat alapján szerintem nem adhatnál negatívat. Mint előbb írták. Az túl szigorú lenne. A semleges megfelelő. Pl. azzal a kikötéssel, hogy inkább nem üzletelsz vele. Lassú, indokolatlan fizetés késedelem miatt.
Véleményem. Bár nekem is volt lassan fizető vevőm, de ő jelezte.
Semlegest adtam.
Pozitívat szerintem az érdemel, aki fizet, és nem 1 hónap után hanem azért valamivel hamarabb.
Negatívat meg az, aki licitál és mégse fizet.
Semlegest meg az, aki tényleg sokáig húzza az időt, szerintem ez már nem korrekt, mert ha tudja hogy valamiért mégse tud egy adott időn belül fizetni, akkor inkább ne is licitáljon.
Én most úgy jártam, hogy vettem egy könyvet még 2 hónapja.
Azt mondta az eladó, hogy nem találja a könyvet. Másfél hónap után megtalálta. Utaltam a pénzt, majd ő azt mondta, hogy feladta. Eltelt 2 hét és még mindig nem jött meg.
Szerintetek?
Hetedik!
Kérd el a feladóvevény számát. Az alapján tudsz kerestetni.
Ki kell kötni: mennyi időn belül kéred a pénzt (nálam 1 hét a random)
Vásárlásnál ha ki van írva, hogy utalás után 24 órán belül küldik az árut, akkor legyen úgy.
Vannak olyan barmok (mint én) aki képes fizetni 20 %-al többet fizetni egy termékért, ha annak az egyénnek nincs negatívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!