Vaterán hogy tudok fizetni? (részletek lent)
Életemben először akarok Vateráról vásárolni, ezért bizonytalan vagyok.
A terméknél ez van megadva a szállítási és
fizetési módhoz: Standard postai csomagként előre utalás után
Szállítási idő: kb 6-10nap, ajánlott levélként előre utalás után. Postai csomagként postázom, a súlya miatt!
Szóval akkor nekem annyi a teendőm, hogy megadom az adataimat, és a számlaszámára elutalom az összeget? A saját számlaszámomat meg kell adnom? És amint átutaltam neki az összeget, onnantól számítva 6-10 nap?
úgy van, hogy vagy átutalod előre neki a pénzt, itt nem kell megadnod neki a számlaszámodat, csak ő adja meg neked, hogy arra utalj és utána 6-10 nap múlva érkezik a csomag
vagy megvárod postán, hogy megérkezzen a csomag és akkor fizeted ki a postásnak a csomag árát, ez az utánvételes fizetés
Ő megadja a számlaszámát neked, te pedig megadod neki a szállítási címedet.
Te elutalod saját bankszámládról a pénzt neki (vagy befizeted a bankpénztárban), és ha megjött neki a pénz, akkor postáz. Illetve ez esetben 6-10 napon belül.
Köszi :) Eddig 48-an rendeltek tőle, és 96%-os az értékelése. A vélemények között azt olvastam, hogy gyorsk, megbízható, korrekt.
Amúgy ha elutaltam neki a pénzt, de az áru nem érkezik meg az ígért időn belül (vagy egyáltalán nem), akkor tudok reklamálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!