Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán hogy tudok fizetni?...

Vaterán hogy tudok fizetni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Életemben először akarok Vateráról vásárolni, ezért bizonytalan vagyok.

A terméknél ez van megadva a szállítási és

fizetési módhoz: Standard postai csomagként előre utalás után

Szállítási idő: kb 6-10nap, ajánlott levélként előre utalás után. Postai csomagként postázom, a súlya miatt!

Szóval akkor nekem annyi a teendőm, hogy megadom az adataimat, és a számlaszámára elutalom az összeget? A saját számlaszámomat meg kell adnom? És amint átutaltam neki az összeget, onnantól számítva 6-10 nap?

2012. dec. 15. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:

úgy van, hogy vagy átutalod előre neki a pénzt, itt nem kell megadnod neki a számlaszámodat, csak ő adja meg neked, hogy arra utalj és utána 6-10 nap múlva érkezik a csomag

vagy megvárod postán, hogy megérkezzen a csomag és akkor fizeted ki a postásnak a csomag árát, ez az utánvételes fizetés

2012. dec. 15. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő megadja a számlaszámát neked, te pedig megadod neki a szállítási címedet.

Te elutalod saját bankszámládról a pénzt neki (vagy befizeted a bankpénztárban), és ha megjött neki a pénz, akkor postáz. Illetve ez esetben 6-10 napon belül.

2012. dec. 15. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. dec. 15. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel most kezded a vaterát, mindig nézd meg az eladó nevére kattintva a minősítéseit. Ha sok eladása van és mind pozitív, akkor bátran vásárolj tőle. Ha kezdő az eladó is, vagy vannak negatív értékelései is, akkor legyél résen, esetleg hanyagold, nagyobb értéknél legyél bizalmatlan. És a későbbi anyázások megelőzése érdekében lényeges, hogy minden problémás kérdést tisztázzatok még a leütés előtt a terméklapon.
2012. dec. 15. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi :) Eddig 48-an rendeltek tőle, és 96%-os az értékelése. A vélemények között azt olvastam, hogy gyorsk, megbízható, korrekt.

Amúgy ha elutaltam neki a pénzt, de az áru nem érkezik meg az ígért időn belül (vagy egyáltalán nem), akkor tudok reklamálni?

2012. dec. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!