Nem nagy probléma, ha nem ma megyek (új munkanélküliként) bejelentkezni a hivatalba?
Dec. 16.-án fog lejárni a 45 nap. Ezután a TB-t magamnak kell fizetnem, munka nélküli vagyok.
A mai nap lehet csak bemenni(akik újak csütörtökönként mehetnek, többi nap nem fogadják őket), de belázasodtam, nagyon rosszul vagyok, és az ajtóig alig bírok elmenni.
Nem lesz ebből probléma, hogyha 20.-án megyek be?
Elmentem ma nagy nehezen(most már látni se látok a könnytől és takonytól), és kiderült, hogy 12-ig vannak csak.. a hivatal weboldalán 15 óra volt kiírva. Telefont nem veszik fel, és zárva volt az ajtó is...
Nagyszerű.
Te még ifjú vagy és bohó, azt hiszed, hogy valami is működik ebben az országban.
Hát a francokat.
Semmi baj nem lesz, hogy ma nem mentél be, sőt, akkor se lesz semmi, ha egyáltalán nem mész be oda. Munkát úgyse adnak, segélyt se, ha egyszer nem volt munkaviszonyod, akkor meg minek? Ezért tök kár strapálnod magad.
Inkább a NAV-hoz menjél el majd, bejelentkezni a járulékfizetésre. De ott se ölnek meg, ha nem jelentkezel azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!